Acestea sunt cele 3 zodii care trag lozul cel mare in luna septembrie 2014 si se detaseaza considerabil la capitolul dragoste, inscriindu-se in fruntea clasamentului atunci cand vine vorba de fericire si implinire sentimentala in doi!

Fecioara - Noroc in dragoste, putere de seductie, afectiune sincera

Venus, planeta dragostei, se va afla chiar in semnul Fecioarei pentru o buna perioada de timp a lunii septembrie. Ce presupune insa acest lucru din punct de vedere astrologic? Ei bine, asteptati-va ca viata voastra amoroasa sa treaca prin imbunatatiri considerabile. Asteptati-va la o mai mare putere de seductie si noroc in dragoste pentru nativii single, dar si la alegeri si decizii sentimentale care le vor aduce acestora fericirea mult visata in viitorul apropiat.

O planeta spirituala, Soarele, va pune accent asupra imaginii, conferind o aura de frumusete nepamanteana acestor nativi. Dincolo de flirturile inocente, de faptul ca straluciti pur si simplu in ochii celorlalti, de oportunitatile de a socializa si de a va distra in compania prietenilor, se vor gasi si oportunitati bune de a cunoaste persoana potrivita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Aceeasi planeta a dragostei este si cea care da tonul tandretei in cuplul care il implica pe nativul Fecioara. Pentru multi nativi, poate ca tocmai a avut loc oficializarea relatiei sub forma unei nunti sau a unei cununii, iar acum urmeaza o perioada care pe buna dreptate poate fi numita “de miere”. Gesturile romantice si pline de afectiune sincera fac parte din rutina zilei. Acum, spre deosebire de alte perioade cand nu va simteati pregatiti, priviti venirea pe lume a unui copil ca pe un dar divin si ca pe un eveniment pe care vi-l doriti din toata inima. Chiar daca spre sfarsitul acestei perioade incepeti sa constientizati mai bine diferentele dintre voi, o faceti intr-un mod armonios, celebrandu-le si minunandu-va de celalalt si de complexitatea naturii umane.

Foto int: Astrologie dragoste via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri