Cum stai cu dragostea in luna mai? Vei cunoaste fericirea deplina? Cat de norocoasa vei fi in dragoste in luna lui Florar? Iti vei cunoaste sufletul pereche? Cat de bine va merge relatia ta cu partenerul de viata? Casatorie? Mutat intr-o noua locuinta? Ne mai desparte doar o zi de luna mai. Afla cum stai cu dragostea in luna mai citind horoscopul complet al dragostei, horoscopul dragostei pentru fiecare dintre zodii!

BERBEC

Pentru Berbec, luna mai inseamna o perioada a noilor inceputuri in dragoste si in relatii, dar si resudarea legaturilor in cazul celor care sunt implicati intr-o relatie sanatoasa, armonioasa. Miscarile planetare iti dinamizeaza viata si te vor obliga sa faci anumite schimbari legate de stilul de viata si de viitorul tau afectiv. Daca inveti sa te adaptezi si sa te lasi purtata de aerul schimbarii, ai putea experimenta una dintre cele mai benefice si norocoase perioade ale anului.

Foto: Femeie, Drum via Shutterstock

Ai nevoie sa iti clarifici sentimentele, dar si sa faci ordine si sa construiesti armonie in viata ta emotionala. Daca esti single, evita sa te uiti cu nostalgie in trecut caci viitorul nu a aratat niciodata mai roz pentru tine. Pregateste-te pentru o dragoste de zile mari, o dragoste benefica prin intermediul careia vei inflori pur si simplu si vei ajunge sa te iubesti mai mult pe tine. Zile benefice dragostei sunt cu precadere zilele de 1, 9, 13, 22, 25 mai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

TAUR

Realizarile tale in luna mai vor fi cu precadere pe plan profesional, mai ales dupa data de 15 mai. Toata energia ta si capacitatea ta se vor concentra inspre aceasta directie. Ai tendinta de a-ti neglija partenerul, insa esti norocoasa ca ai de partea ta o planeta care se misca inspre beneficiul tau: planeta Marte. Comunicarea devine stalpul de rezistenta al relatiilor de dragoste in aceasta luna si se va realiza fara probleme in cuplurile care se iubesc cu adevarat. Vei fi capabila sa ii spui partenerului cu usurinta si deschidere ce anume iti doresti, cum si cand, dar si ce anume esti dispusa sa faci pentru a-ti imbunatati relatia. Vei primi un feed-back pe masura. Daca esti single, optimismul si puterea ta de atractie vor atrage in preajma ta o persoana speciala care te va face sa uiti in totalitate de relatiile tale din trecut.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Foto homepage: Inima, Dragoste via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri