Cum stai cu dragostea in luna mai? Vei cunoaste fericirea deplina? Cat de norocoasa vei fi in dragoste in luna lui Florar? Iti vei cunoaste sufletul pereche? Cat de bine va merge relatia ta cu partenerul de viata? Casatorie? Mutat intr-o noua locuinta? Ne mai desparte doar o zi de luna mai. Afla cum stai cu dragostea in luna mai citind horoscopul complet al dragostei, horoscopul dragostei pentru fiecare dintre zodii!

GEMENI

Cu planeta Venus aflandu-se intr-o buna parte a lunii in prejma zodiei tale, este practic imposibil sa nu ii simti pe propria piele efectele benefice. Relatiile de dragoste ale nativilor Gemeni vor traversa in aceasta luna o perioada spectaculoasa, incarcata de magie, pasiune si nebunia dragostei. Bucurati-va din plin de aceasta luna si traiti-va intens dragostea, insa nu uitati sa va cenzurati putin si sa va controlati impulsivitatea atunci cand vine vorba de neintelegeri si certuri. Pe langa pasiune, exista si o probabilitate mai mare de a intra in conflict cu persoana iubita. Daca esti single, ai grija de cine te indragostesti luna aceasta si studiaza persoana cu atentie, din toate punctele de vedere. Nu iti incredinta inima cuiva care nu este dispus sa o ofere in totalitate pe a sa.

RAC

Conexiunea cu persoanele apropiate, dar si interactiunea sociala… acestea sunt caile cele mai sigure prin care iti poti gasi sufletul pereche in luna mai. Este important sa te lasi prinsa in proiecte noi care te pasioneaza si iti fac placere. Cu cat te implici mai mult in propria viata, cu atat esti mai aproape de a-ti implini destinul in dragoste si a atrage in viata ta persoana potrivita tie. Cei implicati intr-o relatie trec printr-o perioada stabila si frumoasa a relatiei lor in luna mai, mai ales in a doua jumatate a lunii cand romantismul este la el acasa. Simti insa mai mult ca niciodata nevoia de stabilitate, dar si pe aceea de a fi iubita si apreciata. Iar atunci cand cel de langa tine nu iti intelege din prima trairile interioare, incearca sa discuti liber si deschis despre ele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri