Martie 2014 este o luna complicata pentru toate zodiile. Citeste previziunile astrale pentru luna lui Martisor!

Martie 2014 este o luna complicata pentru toate zodiile. Mercur isi reia mersul normal inca din prima zi a acestei luni, prin urmare nu vom avea probleme deosebite de comunicare. Insa Marte va intra in faza retrograda pe 1 martie si va avea un astfel de traseu pana pe 20 mai. Acesta este semn ca nu trebuie sa incepem activitati noi in aceasta perioada si sa ne concentram asupra proiectelor deja existente.

Berbec

In aceasta luna, Berbecii trebuie sa fie foarte atenti la viata sentimentala. Marte, patronul lor, este in faza retrograda chiar in casa dragostei la acesti nativi. Prin urmare, problemele de cuplu sunt aproape inevitabile in aceasta perioada. Acestea vor fi cauzate in primul rand de conflicte din trecut pe care nativii in aceasta zodie au refuzat pur si simplu sa le rezolve pana acum.

Cele mai mari satisfactii ale lor vin din viata profesionala. Este foarte posibil sa isi gaseasca un loc de munca nou care le va aduce nu doar bani in plus la buget ci si foarte multa multumire sufleteasca. In cele din urma, Berbecii au ocazia sa faca ceea ce le place.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Taur

Pe nativii in Taur ii asteapta o prima luna de primavara incarcata din punct de vedere emotional. Cu siguranta au inainte o perioada a schimbarii insa acestea nu vor fi neaparat benefice. In plan amoros, vor aparea conflicte in cuplu si singurele relatii care vor iesi intregi din luna martie sunt cele care sunt deja foarte bine consolidate.

Taurii singuri vor face o serie de cuceriri insa niciuna dintre acestea nu se poate transforma acum intr-o relatie stabila. Vor avea insa multe lucruri de invata si nu trebuie sa se lase descurajati.

In ceea ce priveste planul profesional, ei vor avea foarte mult succes daca accepta responsabilitati noi si lucreaza mai mult in echipa.

Citeste tot horoscopul lunii martie pe Kudika.ro

Foto homepage: Femeie, flori via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri