11 Noiembrie 2013 publicat în Horoscop 446 share-uri

Afla cum si unde iti poti gasi jumatatea in functie de zodie!

Sursa: Kudika.ro

Uneori, atunci cand o relatie merge perfect, intervine cate o ruptura brusca, fara vreo explicatie plauzibila. In ciuda tuturor eforturilor, lucruile nu mai merg. Toate acestea se pot intampla din cauza datoriilor karmice pe care le-ai acumulat fata de o anumita zodie si apare astfel un blocaj energetic.

Acumularea neimplinirilor karmice poate fi evitata usor daca incerci sa afli in ce zodie s-a nascut sufletul tau pereche si care sunt semnele zodiacale alaturi de care nu vei gasi niciodata fericirea.

Berbec

La prima vedere, Berbecul este un cuceritor care se plictiseste relativ repede dupa ce obtine ce si-a propus. Cu toate acestea, crede in iubire si nu isi va pierde speranta ca isi va gasi sufletul pereche.

Legatura emotionala se consolideaza greu cu nativul acestei zodii si poate dura ani buni pana cand se va deschide in totalitate in fata persoanei iubite. Este foarte exuberant iar pasiunea si egoismul sau pot fi obositoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Desi nu recunoaste, Berbecul are foarte multa nevoie de stabilitate emotionala, desi in sinea sa nu este neaparat foarte statornic. De asemenea, pentru a fi complet multumit, el trebuie sa aiba tot timpul controlul relatiei.

Berbecul isi poate gasi sufletul pereche in Balanta, Sagetator, Leu, Varsator sau Gemeni.

Are datorii karmice si relatii dificile cu cei nascuti in Rac sau Capricorn.

Taur

Nu este zodia cu cea mai mare imaginatie insa cel nascut in Taur este un romantic de felul sau. In mod paradoxal, realismul sau nativ se imbina foarte interesant cu o natura usor visatoare iar din aceasta combinatie rezulta o personalitate absolut fermecatoare.

Desi la exterior nu pare, Taurul este destul de fragil emotional si relativ instabil. Are obiceiul sa se interiorizeze si isi face cunoascute cu greu sentimentele sale. Intocmai de aceea sunt de apreciat Taurii indragostiti.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sunt sinceri in devotamentul lor chiar daca nu sunt adeptii declaratilor publice de dragoste.


Taurul isi poate gasi sufletul pereche in Pesti, Rac, Fecioara sau Capricorn.

Are datorii karmice fata de Leu si Varsator.

Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: Suflete pereche via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri