5 Noiembrie 2013 publicat în Horoscop 407 share-uri

Din punct de vedere astrologic, cele patru elemente reprezinta modurile posibile prin care realitatea se exprima la nivel de constiinta colectiva. In ceea ce priveste cele 12 semne, fiecare are propria sa esenta particulara. Cele 12 semne ale zodiacului sunt grupate in patru tipuri de experienta care ne este accesibila pe aceasta planeta. Focul se manifesta la nivel spiritual, Pamantul la nivel fizic, Aerul este mental iar Apa este emotionala.

In toata istoria oamenilor, fie ca ne gandim la mitologie sau mistica, gasim aceasta impartire a realitatii in cele patru elemente, purtatoare de semnificatii adanci. Cele patru elemente pot fi vazute ca doua perechi care polarizeaza: Spirit si Trup, Minte si Emotii.

In noi se ascund fiecare dintre aceste 4 elemente, unele isi fac simtita prezenta mai mult decat celelalte, uneori unul dintre semne fiind cel dominant, alte ori doua dintre acestea... Atunci cand unul dintre elemente este in abundenta, se manifesta insusirile specifice ale acelui element, lasand parca un gol si un teritoriu neexplorat in noi insine.

Foto: Shutterstock.com; cele patru elemente

Foc

Masculin (spontaniozitate electrica, expresivitate)
Influentat de Spirit si Entuziasm

SEMNE DE FOC: BERBEC, LEU, SAGETATOR

Persoanele in care se manifesta cu precadere elementul Foc sunt spontane si impulsive. Raspunsul lor emotional este mereu rapid si temperamental. Aceste persoane au o imaginatie vie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Pamant

Feminin (magnetism, sensibilitate si receptivitate)
Influentat de senzatii fizice si nevoia de practic

SEMNE DE PAMNAT: TAUR, FECIOARA, CAPRICORN

Persoanele dominate de energia Pamant reactioneaza tacut si fara repeziciune. Sunt persoane rezistente la socul emotional. Nu iubesc schimbarile si le aceepta cu greu.

Foto main: Shutterstock.com, univers, lumiparalele


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri