Ce surprize ne rezerva Amor in toamna lui 2013? Sa ne transportam cu incredere si dragoste in viitorul apropiat patrunzand in tainele astrologiei italiene:

Sa iesim putin din vara si sa ne transportam cu incredere si dragoste in viitor, in toamna de care ne mai desparte mai putin de o luna. Sa descoperim ce surprize are pentru noi dragostea in noul anotimp care se apropie, conform horoscopului Italian:

Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 1, 6, 11, 16, 21, 26 sau 31, faci parte din Tipologia A

Foto Astrology Hearts_Shutterstock

Te asteapta o toamna plina de speranta, de iubire si de vindecare. Vechi rani se inchid si se vindeca, lasand loc pentru o iubire matura, profunda, la un nivel superior oricarei povesti de iubire pe care ai trait-o pana acum. Sentimental vorbind, luna septembrie aduce vesti bune si incurajatoare. Legaturile dintre parteneri se aprofundeaza si se sudeaza, iar starea de indragostire este similara celei de la inceputul relatiei. Vei trai totul intens si pasional, insa savurand si pretuind de data aceasta fiecare moment in parte. Veti petrece momente pretioase impreuna, cu planuri speciale de vacanta si de petrecere a timpului liber in doi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In acelasi timp, va asteapta o perioada provocatoare, dar si constructiva in acelasi timp. Aveti de depasit anumite momente din trecut, de adus in discutie compromisuri si solutii pentru o cale de mijloc. Cu intelegere si iubire pentru celalalt, puteti face din aceasta perioada una din cele mai bune si mai frumoase din relatia voastra. Aveti liber la tesut de planuri si de visuri pe termen lung… In ceea ce priveste nativii single ai acestei tipologii, sfatul nostru este acela de a se pregati pentru a se indragosti asa cum nu au mai facut-o pana acum. Sentimentele sunt puternice si oricand ai incerca sa le stapanesti si sa le controlezi, te vor coplesi prin intensitatea lor.

Daca te-ai nascut fie intr-o zi de 2, 7, 12, 17, 22, 27, faci parte din Tipologia B

O toamna plina de surprize si de suspans se anunta pentru cei apartinand Tipologiei B. Sunt prognozate cereri in casatorie neasteptate, propuneri de logodna, planuri neprevazute care iti vor da peste cap toata schema pe care ai construit-o tu in prezent. Sunt multe schimbari carora va trebui sa le faci fata si chiar daca te simti putin nepregatita, nu te speria. Nu te opune, ci lasa-te purtata de ele. Aceste schimbari vor aduce la randul lor schimbari pozitive in viitor si chiar daca linistea scontata nu o vei avea acum, conteaza pe ea in viitorul apropiat, atunci cand lucrurile se vor calma.

Pregateste-te pentru o perioada creativa si aventuroasa, plina de experiente, calatorii si de evenimente chiar daca te afli intr-o relatie, chiar daca esti singura. In cazul in care esti singura, vei trai experiente inedite pe plan sentimental, experiente ce sunt legate de calatoriile tale in afara. Mare atentie la “coup de foudre”si nu lua totul ca pe o joaca. Destinul ne poate juca feste atunci cand ne asteptam mai putin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri