22 Iulie 2013 publicat în Horoscop 638 share-uri

Momentul in care ne nastem influenteaza caracterul, relatiile si felul in care alegem sa traim.

Sursa: Kudika

Luna in care ne nastem ne influenteaza caracterul, abilitatile de a relationa cu ceilalti, inaltimea aspiratiilor, gradul de multumire de sine si, deci, destinul, acesta fiind strans legat de relatia individului cu lumea intreaga.

Foto Astrology_Shutterstock

Afla care iti este destinul, in functie de luna in care te-ai nascut si impartaseste-ti impresiile despre felul in care se aplica cele citite vietii tale de pana acum.

Daca esti nascuta in... Ianuarie

Calitati: ambitie, fidelitate, inteligenta.

Defecte: gelozie, incapatanare, introversiune, spirit critic.

In aceasta viata, rolul tau este, fara doar si poate, unul de lider. Chiar daca, oficial, nu detii un post care sa iti ofere acest statut, iti este destul de usor sa ii faci pe cei din jur sa iti dea dreptate si sa te urmeze. Tocmai din acest motiv, vei avea o viata profesionala in ascendenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Pe de alta parte, ar trebui sa o lasi mai moale in sectorul privat: intr-o relatie, cei doi indivizi au drepturi si obligatii egale.

Daca esti nascuta in... Februarie


Calitati: sociabilitate, sensibilitate, indrazneala.

Defecte: subestimare, furie, comoditate.

Persoanele nascute in februarie sunt dintre cei mai buni mediatori sau oratori. Le place sa fie in centrul atentiei si sa fie ascultati si le este usor sa se faca placuti de ceilalti.

Pe plan sentimental, sunt firi dificile caci, desi la exterior sunt mai mereu zambareti si pusi pe nazbatii, spiritual nu sunt la fel de usor de inteles. Au emotii complexe si isi schimba dispozitia foarte repede. De aceea le este greu sa aiba relatii de lunga durata (relatii amoroase sau de prietenie).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri