28 Martie 2013 publicat în Horoscop 10 share-uri

Planeta Venus din astrograma reprezinta felul in care relationam cu ceilalti, modul in care apreciem frumusetea si valorile estetice, precum si idealurile noastre pe plan social si in dragoste. In harta unui barbat, pozitia lui Venus in zodii indica de asemenea care este viziunea acestuia asupra feminitatii si a atributelor ei ideale.

Idealul feminin pentru barbatul cu Venus in Sagetator

Barbatul cu Venus in Sagetator are nevoie de multa libertate in viata si in toate relatiile sale, inclusiv in iubire. De aceea, partenera care ii este alaturi si ii impartaseste valorile si idealurile, respectandu-i in aceeasi masura nevoia profunda de libertate, il va cuceri cu siguranta pe termen lung.

De asemenea, barbatul cu Venus in Sagetator adora sa filozofeze despre viata, despre idealuri si despre urmarea valorilor personale. In plus, are un talent inegalabil in a-i incuraja pe ceilalti si in a le aduce mereu zambetul pe buze. De aceea, partenera ideala in viziunea lui este la randul ei comunicativa, amuzanta, entuziasta si deschisa catre provocarile vietii – la nivel fizic, intelectual si mai putin emotional.

Idealul feminin pentru barbatul cu Venus in Capricorn

Pentru barbatul cu Venus in Capricorn, reusita in cariera este la fel de importanta ca reusita in dragoste. De aceea, el nu se arunca cu capul inainte si prefera sa aiba o viziune completa asupra lucrurilor inainte de a se implica intr-o relatie de iubire. Insa in momentul in care paseste pe acest drum, o face cu toata implicarea si pe termen lung.

Astfel, partenera ideala in viziunea lui ii impartaseste nevoia de stabilitate materiala si relationala. Ea se dedica unor scopuri profesionale inalte si se implica, de asemenea, in aspectele practice ale relatiei de iubire.

Idealul feminin pentru barbatul cu Venus in Varsator

Pentru barbatul cu Venus in Varsator, partenera ideala se remarca prin inteligenta, originalitate si independenta, fiindu-i in acelasi timp iubita si prietena. Ea trebuie sa ii respecte nevoia profunda de libertate si sa fie deschisa catre idealurile sale umanitare si sociale. In plus, daca partenera are la randul sau un cerc numeros de prieteni cu care interactioneaza adesea, barbatul cu Venus in Varsator va fi iremediabil atras de ea.

Idealul feminin pentru barbatul cu Venus in Pesti

Pentru barbatul cu Venus in Pesti, ideea de a darui in iubire este de prima importanta. El are nevoia de a fi acolo pentru persoana iubita, de a o proteja si de a o conduce pe cele mai frumoase carari ale fanteziei. De aceea, partenera ideala pentru barbatul cu Venus in Pesti este romantica, intelegatoare, subtila, sensibila si la fel de deschisa in iubire precum este si el.

Foto@Shutterstock.com

Foto front si main@Shutterstock.com

Afla care este pozitia lui Venus in harta natala a iubitului sau partenerului tau de viata.

Iti recomandam sa citesti si:

Horoscop karmic: afla ce lectie de viata ai cu ajutorul Nodului Nord!

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul norocului pentru primavara 2013

Zestrea astrala a priceperii - secretele Zodiei Solare

Horoscop Karmic: 'Pazitorul karmei' si influenta lui in fiecare zodie

Horoscopul compatibilitatii in dragoste: casa 7

Horoscopul SLAV: Afla care iti este Zeitatea Vietii si ce personalitate de legenda ai!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri