Descopera acest horoscop fascinant care decodifica simbolistica cartilor de joc. Fiecare dintre noi am "tras" o carte ce ne defineste existenta pe Pamant.

Horoscopul cartilor de joc: Ce carte norocoasa joci in viata?

Jocker - 31 decembrie

Daca te-ai nascut in data de 31 decembrie, chiar in ziua Revelionului, inseamna ca esti sub semnul Jokerului. Aceste persoane sunt plinde un farmec aparte si de mister sunt fiinte pasionale care stiu intotdeauna ceea ce vor de la viata si de la iubire. Jokerii sunt persoane unice, interesante si cu aplecare catre intelepciune. Jocker

As de Inima neagra - 13 ianuarie, 11 februarie, 9 martie, 7 aprilie, 5 mai, 3 iunie, 1 iulie

Acessta carte reprezinta "misterul vietii". De asemenea, aceasta carte simbolizeaza intelepciunea spirituala. Daca te-ai nascut sub influenta acestui simbol, ai capacitatea de a infrunta problemele care apar prin disciplina si viziune. Esti o persoana care in final, devine un exemplu pentru toti cei din jur.

As de Trefla - 31 mai, 29 iunie, 27 iulie, 25 august, 23 septembrie, 21 octombrie, 19 noiembrie, 17 decembrie

Daca te-ai nascut sub influenta Asului de Trefla, atunci esti probabil, o persoana insetata de cunoastere, in acelasi timp cel mai persistent sentiment pe care il ai este dorinta de a descoperi adevarata iubire.

As de Romb - 26 ianuarie, 24 februarie, 22 martie, 20 aprilie, 18 mai, 16 iunie, 14 iulie, 12 august, 10 septembrie, 8 octombrie, 6 noiembrie, 4 decembrie

Ambitia este cuvantul cheie pentru aceasta carte. Aceste persoane au o personalitate rece, pragmatica. Cercul de relatii este foarte important pentru persoana care detine Asul de Romb. Este in acelasi timp, o persoana incredibil de carismatica si de joviala.

As de Inima Rosie - 30 decembrie

Daca te-ai nascut pe 30 decembrie, atunci "ai tras" aceasta carte, care este un simbol al iubirii. Aceste persoane au o personalitate magnetica, irezistibila. Le place sa se implice in relatii care necesita sacrificiu sau in alte activitati cu tenta filantropica.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Horoscopul cartilor de joc: Ce carte norocoasa joci in viata?.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 20 ianuarie - 26 ianuarie 2020 »