Faceti cunostinta cu unul dintre cele mai interesante si fascinante horoscoape antice, diferit de clasicul horoscop egiptean, insa bazat ca si acesta, pe existenta a 12 zodii mitice puternice si impresionante care influenteaza decisiv destinul unui grup de persoane nascute intr-o anumita perioada de timp.

Sunt doua interpretari ale horoscopului egiptean si suntem convinsi ca prima varianta, Horoscopul Traditional Egiptean, va este tuturor familiara. Astazi vrem insa sa scoatem la lumina un alt tip al horoscopului egiptean si sa studiem in detaliu cea de-a doua interpretare a horoscopului Egiptean: Horoscopul Faraonilor. Faceti cunostinta cu unul dintre cele mai interesante si fascinante horoscoape antice, diferit de clasicul horoscop egiptean, insa bazat ca si acesta, pe existenta a 12 zodii mitice puternice si impresionante care influenteaza decisiv destinul unui grup de persoane nascute intr-o anumita perioada de timp.

Horoscopul Faraonilor: Cele 12 zodii faraonice

Iata care sunt cele 12 zodii ale Zodiacului Faraonilor. Vezi in functie de perioada in care te-ai nascut carei zodii faraonice ii apartii si citeste descrierea zodiei tale in paginile urmatoare:

THOTH (29 august – 27 septembrie)

HORUS (28 septembrie – 27 octombrie)

WADGET (28 octombrie – 26 noiembrie)

SEKHMET (27 noiembrie – 26 decembrie)

SPHINX (27 decembrie – 25 ianuarie)

SHU (26 ianuarie – 24 februarie)

ISIS (25 februarie – 26 martie)

OSIRIS (27 martie – 28 aprilie)

AMUN (26 aprilie – 25 mai)

HATHOR (26 mai – 24 iunie)

PHOENIX (25 iunie – 24 iulie)

ANUBIS (25 iulie – 28 august)

Foto homepage: javcon117

Iti recomandam si articolul HOROSCOPUL EGIPTEAN TRADITIONAL


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Horoscopul Faraonilor: Probabil cel mai fascinant horoscop dintotdeauna!.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 20 ianuarie - 26 ianuarie 2020 »