28 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 45 share-uri

Faceti cunostinta cu unul dintre cele mai interesante si fascinante horoscoape antice, diferit de clasicul horoscop egiptean, insa bazat ca si acesta, pe existenta a 12 zodii mitice puternice si impresionante care influenteaza decisiv destinul unui grup de persoane nascute intr-o anumita perioada de timp.

Sunt doua interpretari ale horoscopului egiptean si suntem convinsi ca prima varianta, Horoscopul Traditional Egiptean, va este tuturor familiara. Astazi vrem insa sa scoatem la lumina un alt tip al horoscopului egiptean si sa studiem in detaliu cea de-a doua interpretare a horoscopului Egiptean: Horoscopul Faraonilor. Faceti cunostinta cu unul dintre cele mai interesante si fascinante horoscoape antice, diferit de clasicul horoscop egiptean, insa bazat ca si acesta, pe existenta a 12 zodii mitice puternice si impresionante care influenteaza decisiv destinul unui grup de persoane nascute intr-o anumita perioada de timp.

Horoscopul Faraonilor: Cele 12 zodii faraonice

Iata care sunt cele 12 zodii ale Zodiacului Faraonilor. Vezi in functie de perioada in care te-ai nascut carei zodii faraonice ii apartii si citeste descrierea zodiei tale in paginile urmatoare:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

THOTH (29 august – 27 septembrie)

HORUS (28 septembrie – 27 octombrie)

WADGET (28 octombrie – 26 noiembrie)

SEKHMET (27 noiembrie – 26 decembrie)

SPHINX (27 decembrie – 25 ianuarie)

SHU (26 ianuarie – 24 februarie)

ISIS (25 februarie – 26 martie)

OSIRIS (27 martie – 28 aprilie)

AMUN (26 aprilie – 25 mai)

HATHOR (26 mai – 24 iunie)

PHOENIX (25 iunie – 24 iulie)

ANUBIS (25 iulie – 28 august)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri