23 Ianuarie 2013 publicat în Horoscop 4 share-uri

Iata 10 calitati unice care o deosebesc pe femeia Varsator de celelalte femei din Zodiac:

Femeia Varsator este curajoasa.

Femeia Varsator isi traieste viata intens. Este curajoasa si iubeste aventura. Pentru ca nu se teme de nimic si este deschisa catre nou, experimenteaza orice, oricand. Pe scurt, femeia Varsator nu alege niciodata calea cea mai usoara, ci mai degraba calea pe care nimeni nu a avut curajul sa mearga.

Image © Shutterstock - 64422667

Femeia Varsator are simtul umorului.

Fara sa se straduiasca, femeia Varsator reuseste sa isi pastreze simtul umorului in orice situatie de viata. Dupa cinci minute petrecute alaturi de ea, te vei intreba cand a trecut timpul. Simtul umorului este o calitate foarte importanta pentru o persoana deoarece o ajuta sa relationeze mai bine cu ceilalti si sa se faca placuta oriunde se duce!

Femeia Varsator este creativa.

Creativitatea este una dintre calitatile principale ale femeii nascute in aceasta zodie. Nativa din Varsator are o atitudine deschisa in fata a tot ceea ce i se intampla in viata, gandeste creativ in mod natural si este plina de idei. Gaseste rezolutii inedite in orice context.

Femeia Varsator este independenta.

Nativa din aceasta zodie iubeste libertatea si nu va renunta la independenta sa pentru nimic in lume! Atunci cand te uiti la femeia Varsator, poti observa cu usurinta ca ai in fata o persoana puternica si perseverenta. Ea nu are nevoie de cineva care sa ii ‘pazeasca’ spatele constant pentru ca stie cum sa se fereasca singura de lucrurile/situatiile neplacute.

Femeia Varsator este sociabila.

Femeia Varsator este o fire extrem de sociabila si comunicativa. Iubeste sa interactioneze cu toate tipurile de persoane si are o viata sociala activa. Chiar si atunci cand programul ei este foarte incarcat, isi face timp sa iasa in oras ori sa se intalneasca cu cineva drag. Iar cand vine vora de o petrecere, este ultima care pleaca!

Image © Shutterstock - 50257459


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri