Femeia Capricorn detine mult mai multe calitati decat putem sa observam la prima vedere. Iata care sunt cele mai importante si interesante dintre ele:

Femeia Capricorn are o ambitie iesita din comun.

Femeia Capricorn tinteste cel mai sus. Ea stie foarte bine ce isi doreste de la viata si va lupta cu toate resursele sale pentru a-si transforma visele in realitate. Face compromisuri, isi asuma riscuri si, intr-un final, obtine tot ceea ce isi pune in minte.

Femeia Capricorn a fost binecuvantata cu o intelepciune extraordinara.

Image © Sxc.hu

Desi este ambitioasa, femeia Capricorn stie cand idealurile la care aspira sunt imposibil de realizat si actioneaza in consecinta. Ia intotdeauna cele mai bune decizii si, folosindu-se de intelepciunea sa, va rezolva cu usurinta orice problema cu care se confrunta. Doar daca este complet sigura ca poate realiza un lucru isi va folosi toate resursele. Va fi intotdeauna omul potrivit la locul potrivit.

Femeia Capricorn este realista.

Femeia Capricorn este o fire practica. Nu viseaza niciodata la ceva ce nu se poate realiza. La fel, nu cade niciodata in plasa vorbelor amagitoare. Stie exact care este diferenta dintre imaginatie si realitate si nu se va lasa pacalita indiferent de situatie sau de context.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Femeia Capricorn este responsabila.

Odata ce isi asuma o responsabilitate, femeia Capricorn nu se va da inapoi niciodata. Isi tine mereu promisiunile, respecta planurile pe care le-ati facut impreuna si nu te dezamageste. Tocmai datorita acestei calitati, ea este un foarte bun manager la locul de munca, dar si o mama extraordinara!

Femeia Capricorn este rabdatoare.

Femeia Capricorn poseda o rabdare de neclintit. Nu se demotiveaza atunci cand lupta si nu obtine succesul, asa cum ar fi sperat, ci stie sa astepte. Asadar, daca trebuie sa invatam ce inseamna cu adevarat toleranta si rabdarea, cel mai bun profesor ne poate fi femeia Capricorn.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri