Femeia Capricorn detine mult mai multe calitati decat putem sa observam la prima vedere. Iata care sunt cele mai importante si interesante dintre ele:

Femeia Capricorn este un prieten de nadejde.

Femeia Capricorn are o inima mare si generoasa. La fel, este o persoana loiala ce iti va fi alaturi chiar si in cele mai grele momente din viata ta. Stie sa iti dea sfaturi, te sprijina moral si iti va aduce mereu zambetul pe buze! Este o prietena de nadejde care la nevoie se cunoaste.

Femeia Capricorn va avea, cu siguranta, succes in viata.

Image © Sxc.hu

Puternica si ambitioasa, femeia Capricorn va escalada situatiile in care o pune viata cu succes. Desi pare fragila, nu se va lasa coplesita de probleme si isi va pune in minte cele mai inalte teluri. Nimeni si nimic nu o poate opri din a-si atinge idealurile. Munceste mult pentru ceea ce isi doreste, pune pasiune, este determinata, perseverenta si isi face intotdeauna un plan inainte de a actiona. Femeia Capricorn va avea, fara nicio îndoiala, succes in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Femeia Capricorn este talentata.

Exemple sunt Amanda Peet, Annie Lennox, Ava Gardner, Dolly Parton, Donna Summer, Janis Joplin, Kate Moss, Lara Fabian, Marlene Dietrich, Sade, Shirley Bassey, Vanessa Paradis etc.

Foto front si main © Shutterstock - 8768725

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri