In functie de influenta pe care o primesti de la astre, ce inseamna sarbatoarea de Halloween deja popularizata si la noi in tara pentru tine si cum vei petrece ziua de 31 octombrie?

Ce face nativul din Berbec de Halloween?

Pentru tine, nativule din zodia Berbec, culoarea lunii octombrie este rosu! Pentru ca este posibil sa te sperii destul de usor de acest Halloween, iti recomand sa consumi mere. Stii ce se spune, un mar pe zit e scapa de doctorii! La fel, foloseste-te de culoarea rosu pentru a te costuma in acest an - poti fi un zombi sau vampir.

Image © Sxc,hu

Ce face nativul din Taur de Halloween?

Tu esti unul dintre putinele semne din zodiac care nu se va speria deloc anul acesta de Halloween. Luna octombrie iti aduce numeroase satisfactii pe plan personal si profesional si tocmai de aceea nu iei in serios sarbatoarea deja impamantenita si la noi in tara. Nu ma astept sa te costumezi in ceva decat daca vei primi un premiu pentru aparitia ta surprinzatoare.

Ce face nativul din Gemeni de Halloween?

Pentru ca stii ca sarbatoarea de Halloween este aproape, deja te gandesti in ce sa te costumezi (vrei sa iesi in evidenta cu orice pret). Nu te grabi in alegerea unui costum si incearca ceva diferit de anul trecut, ceva inovator. Luna octombrie inseamna pentru tine distractie si nu este exclus ca tu sa fii gazda unei petreceri de Halloween. Surprinde-ti invitatii cu un meniu iesit din comun: Bloody Mary!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Ce face nativul din Rac de Halloween?

Dintre toate semnele din zodiac tu te sperii cel mai repede. De ce? Pentru ca tot ceea ce iti doresti este sa salvezi planeta, sa ii ingrijesti oamenii. Orice dezechilibru sau energie negativa iti provoaca frica sau anxietate... Nu sari peste Halloween anul acesta si incearca sa vezi partea amuzanta a acestei sarbatori “inspaimantatoare” de octombrie.

Ce face nativul din Leu de Halloween?

Ca si luna septembrie, luna octombrie te tine extrem de ocupat. Tocmai de aceea, sarbatoarea de Halloween nu te va influenta anul acesta in niciun fel. Important pentru tine este sa iti imbunatatesti capitolul financiar. Daca totusi te vei costuma (desi sunt sanse slabe) vei alege o costumatie de cowboy care se muleaza perfect pe starea ta de spirit.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri