10 Octombrie 2012 publicat în Horoscop 33 share-uri

Descopera si tu cine este Protectorul zodiei tale chinezesti, cum iti influenteaza zodia, ce semnificatii dezvaluie acest fapt despre zodia ta si ce daruri ascunse iti aduce respectiva zeitate budista.

Va propunem sa cititi astazi horoscopul chinezo-japonez, un horoscop chinezesc reinterpretat in maniera japoneza. Atunci cand zodiacul chinezesc a ajuns in Japonia, a fost reinterpretat conform culturii, religiei si traditiilor Japoniei acelor timpuri. Animalelor din zodiacul chinezesc le-a fost asociata o anumita zeitate budista, un Protector. Implicit, fiecare din cele 12 zodii ale horoscopului chinezesc beneficiaza de sprijinul unuia din cei 8 protectori.

Chiar daca sunt 12 zodii si doar 8 protectori si nu exista o egalitate de numere intre zodie-protector, acest fapt este pus pe seama taoismului chinezesc si a cosmologiei chinezesti bazate pe 8 simboluri cosmice, nu 12. Descopera si tu cine este Protectorul zodiei tale chinezesti, cum iti influenteaza zodia, ce semnificatii dezvaluie acest fapt despre zodia ta si ce daruri ascunse iti aduce respectiva zeitate budista.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Daca nu stii care este zodia ta in horoscopul chinezesc, acest modul https://www.chinesezodiac.com/calculator.php sau modulul aflat in dreapta acestei pagini iti pot fi de folos: travelchinaguide.com/intro/social_customs/zodiac/

zodia Sobolan - Senju Kannon

Kannon este atotvazator si atotsimtitor, infatisat ca avand 1000 de ochii pe fiecare mana. El simbolizeaza compasiunea lui Buddha si este perceput ca aducator de alinare, speranta si protectie celor care se afla in suferinta. Kannon aduce nativilor pe care ii apara capacitate de indurare, seninatate, liniste, lipsa de impotrivire si revolta, dar si acceptare.

zodiile Bou, Tigru – Kokuzo

Kokuzo simbolizeaza intelepciunea in vastitatea ei, intelepciunea lui Buddha. Kokuzi aduce judecata cumpanita, chibzuiala, inteligenta, dar si creativitate si spirit artistic celor pe care ii are sub protectia sa. Nativii guvernati de Kokuzo primesc drept ajutor de la abilitatea de a face fata obstacolelor si de a le traversa cu seninatate si cu fruntea sa. Totodata, Kokuzo ii ajuta pe acesti nativi sa se confrunte cu propriile defecte si slabiciuni, depasindu-le. Kokuzo inseamna a incerca sa atingi cele 6 Perfectiuni: generozitate, etica, rabdare, perseverenta, concentrare, intelepciune.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri