Descopera si tu cine este Protectorul zodiei tale chinezesti, cum iti influenteaza zodia, ce semnificatii dezvaluie acest fapt despre zodia ta si ce daruri ascunse iti aduce respectiva zeitate budista.

zodia Iepure – Monju

Monju expune vederii si cunoasterii o alta latura a intelepciunii - Intelepciunea Iluminata, dezideratul tuturor budistilor. Monju aduce istetime si o rapida asimilare a cunostintelor, favorizand studiile, cunoasterea si comunicarea. Monju imprima nativului Iepure trasaturi precum agerime si reusita in domeniile in care se transmit, se asimileaza si se scot la lumina noi cunostinte.

zodiile Dragon, Sarpe – Fugen

Fugen reprezinta intelegerea, intuitia, viata lunga, potentialul, mintea treaza si pura, realitatea primordiala. Fugen este un protector al Sarpelui si al Dragonului. El aduce in viata acestora situatii in care acestia sunt nevoiti sa se confrunte cu invataminte puternice, juraminte pe viata, invataturi. Este menirea lor sa faca apel la conduita si sa dovedeasca moralitate la cel mai inalt nivel.

Citeste si:
”Raya și ultimul dragon”, aventură și metaforă despre maturizare și...
”Raya și ultimul dragon”,...

zodia Cal – Seishi

Seishi este unul din insotitorii lui Amida Buddha si pazitor al intelepciunii. In fapt, el reprezinta puterea intelepciunii. Dispune de o mare forta si potential si, conform traditiilor japoneze, alaturi de Amitabha si Chenrezig, Seishi ii conduce pe cei morti catre Pamantul Pur. Seishi aduce nativului Cal abilitatea de a vedea lucrurile in profunzime si de a putea distinge in momentele de rascruce intre bine sir au.

Citeste si:
Cum ținem post fără să ne punem în pericol sănătatea? 2 reguli de...
Cum ținem post fără să ne...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri