Horoscopul Chinezesc Feng Shui sau Test-Horoscopul celor 8 intrebari este un test-horoscop incredibil care iti poate dezvalui multe despre viata si destinul tau din acest an, despre iubirea ta din 2012. Autentic, inedit si interesant, acesta este horoscopul-test pe care ti-l propunem astazi.

Raspuns intrebarea 7:

Daca ai ales San Francisco: Esti o fire aventuroasa, independenta, careia ii place sa exploreze si sa descopere locuri noi si interesante. Iti place sa te aventurezi in necunoscut, sa experimentezi senzatii deosebite si sa gusti viata in plin. Libertatea este un cuvant care te defineste.

Daca ai ales Venetia: Esti o fire linistita, calma, careia nu ii plac schimbarile majore. Ai o usoara retinere atunci cand vine vorba de experiente indraznete. Preferi de cele mai multe ori cunoscutul in locul necunoscutului. Esti o fire romantica si iti plac locurile calde, incarcate de istorie si romantism, dar care iti ofera in acelasi timp si sentimentul de siguranta si confort.

Raspuns intrebarea 8:

Daca iti place mai mult Lacul: Esti o persoana profunda, neprefacuta, integra, fidela celor la care tii. Ai o fire emotionala si usor emotiva in acelasi timp. Te simti confortabil in preajma cunoscutilor si in locurile mai putin aglomerate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Daca preferi Oceanul: Esti o persoana activa, spontana, directa, dezinvolta. Iti place sa te inconjori de oameni si le cauti in permanenta compania. Te simti bine in grupurile mari, iar comportamentul tau este extrem de natural chiar si in fata celor pe care nu ii cunosti.

Garbo iti recomanda si articolele:

Testul Maykorner, un test incredibil despre cum sa te cunosti mai bine

Testul Desertului, un test uimitor de psihologie relationala si de masurare a iubirii

Venetia, altfel?

TESTUL EXTRATERESTRULUI, un test-poveste incredibil despre cine esti tu cu adevarat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri