27 Martie 2012 publicat în Horoscop 12 share-uri

Apa, aerul, focul si pamantul creeaza combinatii inedite cu elementele cardinal, fix si stabil, creand un set de trasaturi diferite pentru fiecare nativ din Zodiacul European...

Fiecare zodie este o combinatie unica intre un semn (cardinal, fix, mutabil) si un element (apa, aer, pamant, foc) – nu exista doua semne care sa fie marcate de aceeasi impreunare.

 

Aceasta clasificare in functie de elemente si calitati isi are originea in Grecia Antica, fiind regasita in scrierile lui Ptolemeu. De atunci si pana astazi, ea a fost studiata de numerosi astrologi, dat fiind faptul ca ofera detalii importante despre caracteristicile de personalitate individuale ale fiecarei zodii.

 

Sinteza dintre elemente si calitati este vitala pentru intelegerea astrologiei. Odata ce o intelegem, putem observa singuri trasaturi diferite ale persoanelor pe care le cunoastem si vom fi constienti ca un semn de apa mutabil (de exemplu) nu se va comporta niciodata precum un semn de apa cardinal sau fix.

 

Cardinal, fix si mutabil

 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Semnele definite de elementul cardinal sunt cele mai vechi din Zodiacul European, avand un spirit initiativ extrem de bine conturat. Sunt lideri innascuti si au, de asemenea, capacitate de vizionari. Un semn cardinal isi va croi usor drum in viata si va face descoperiri importante.

 

Ele sunt zodia Berbec (foc), zodia Rac (apa), zodia Balanta (aer) si zodia Capricorn (pamant).

 

Semnele definite de elementul fix au o curiozitate innascuta si teluri inalte. Doresc sa reuseasca in viata, insa vor avea multe obstacole de trecut din cauza incapacitatii lor de a accepta schimbarea – sunt extrem de incapatanate. De mentionat este faptul ca toate zodiile fixe sunt respectate de cei din jur pentru fermitatea si sinceritatea de care dau dovada.

Ele sunt zodia Leu (foc), zodia Scorpion (apa), zodia Varsator (aer) si zodia Taur (pamant).

 

Semnele definite de elementul mutabil sunt caracterizate de flexibilitate, adaptabilitate si dorinta de schimbare. Ele detin capacitatea de a privi viata din perspective multiple, lucru ce le transforma in comunicatori desavarsiti. De multe ori, natura lor poate fi un pic haotica.

 

Ele sunt zodia Sagetator (foc), zodia Pesti (apa), zodia Gemeni (aer) si zodia Fecioara (pamant).

 

Zodia, o combinatie deosebita si unica

Berbec - Scanteia

 

Zodia Berbec este un semn cardinal de foc,Scanteia din Zodiacul European. Se foloseste de elementul cardinal pentru a se bucura de noi inceputuri si de foc pentru a se energiza. Zodia Berbec este perceputa ca fiind avida dupa inovatie.

Taur- Piatra

 

Zodia Taur este un semn fix de apa, cunoscuta si sub denumirea de Piatra. Ea se foloseste de elementul fix pentru a-si gasi stabilitatea in viata si de pamant pentru a fi intotdeauna pragmatica si perseverenta. Unii spun despre aceasta zodie ca este extrem de incapatanata.

Gemeni - Briza racoroasa

 

Zodia Gemeni este un element mutabil de apa, “Briza Racoroasa” din Zodiacul European. Fiind un semn mutabil, se reinventeaza de fiecare data, uimindu-i pe cei din jur. Pamantul il ajuta pe acest nativ sa devina mai profund si mai spiritual si il impinge sa se intoarca la radacini, la substanta vietii.

Rac- Ploaia

 

Zodia Rac este un semn cardinal de apa, denumita “Ploaia”. Isi manifesta calitatea cardinala printr-o personalitate revigoranta si mosteneste caracteristici protective de la elemental apa.

Leu - Artificiul

 

Zodia Leu este un semn fix de foc denumita si “Artificiul. Nativii acestei zodii ii lumineaza pe cei din jur prin focul ce il detin. La fel, nu este bine sa fie contrazisi, nedorind sa isi paraseasca tronul din cauza calitatii lor fixe.

Fecioara - Avalansa

 

Zodia Fecioara este “Avalansa” din Zodiacul European. Este un semn mutabil de pamant ce are sanse extreme de mari sa influenteze oameni importanti si sa aduca schimbari majore in locul in care lucreaza sau chiar in comunitatea in care isi traieste viata.

Balanta - verbul "A expira"

 

Zodia Balanta este un semn de aer cardinal cel mai bine descris prin verbul “A expira”. Elementul cardinal ii influenteaza cu energie pe nativii acestui symbol zodiacal, oferindu-le puterea de a ii face constienti pe cei din jur de imprejurarile obiective ale unei situatii. Se spune despre ei ca uneori vorbesc mai mult decat actioneaza.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri