20 Martie 2012 publicat în Horoscop 191 share-uri

Zodiacul Vedic este una din cele mai vechi forme de astrologie, datand inca de acum 5000 de ani. Este un zodiac bazat pe "Vedas" adica intelepciune sau cunoastere si reprezinta cea mai puternica forma de practica astrologica cu adepti din intreaga lume.

Zodiacul intelepciunii si al cunoasterii viitorului: Zodiacul Vedic si cele 12 zodii ale sale

Zodiacul Vedic este una din cele mai vechi forme de astrologie, datand inca de acum 5000 de ani. Este un zodiac bazat pe „Vedas” adica intelepciune sau cunoastere si reprezinta cea mai puternica forma de practica astrologica cu adepti din intreaga lume. Semnele sale zodiacale poarta numele de „Rashis” si corespund acelorasi perioade de timp din horoscopul European.

Spre deosebire de horoscopul European care se bazeaza pe caracteristicile si trasaturile personalitatii nativilor, zodiacul Vedic pune accent pe evenimentele viitoare si pe ciclurile in care zodiile sale urmeaza sa intre. Zodiacul Vedic urmareste destinul karmic al nativilor si tendintele pe care acesta le manifesta.
Asadar, Mesha ii corespunde Berbecului din horoscopul european, Vrisha corespunde zodiei Taur, Mithuna – zodiei Gemeni, Karka – Rac, Simha – zodiei Leu, Kanya – zodiei Fecioara, Tula – zodiei Balanta, Vrschika – zodiei Scorpion, Dhanu – zodiei Sagetator, Makara – zodiei Capricorn, Kumbha – zodiei Varsator si Meena – zodiei Pesti.

Mesha (Berbec)

Mesha este un semn zodiacal aflat sub influenta planetei Marte si, de aceea, natura sa este una pasionala, puternica si dinamica. Aceasta persoana este foarte sigura pe ea, este agila, foarte competitiva, vrea sa fie cea mai buna in ceea ce face, iubeste ceea face, este spontana, agresiva uneori, independenta si foarte hotarata. Nu uitam sa mentionam ca este o persoana foarte incapatanata si razboinica, asa ca va lupta pana in panzele albe pentru a obtine ceea ce isi doreste. Este o persoana puternica dar iubitoare, agitata dar echilibrata, aventuroasa dar de casa, norocoasa dar muncitoare.

Vrishaba (Taur)

Acest nativ este incapatanat, generos, perseverent, conservator si romantic. Inima lui este plina de dragoste dar nu isi arata foarte des sentimentele. Datorita naturii sale puternice si prietenoaseimpactul lui asupra celor din jur este benefic. Este o persoana ordonata, calma, foarte inteligenta si domoala. Este foarte greu de provocat, dar oamenii care indraznesc sa treaca peste aceasta limita intalnesc un adversar pe masura. Cei nascuti sub semnul Vrishaba sunt niste oameni muncitori, linistiti, practici si perseverenti. Se simt bine in natura dar iubesc si luxul si confortul, la fel si lucrurile frumoase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri