20 Martie 2012 publicat în Horoscop 191 share-uri

Zodiacul Vedic este una din cele mai vechi forme de astrologie, datand inca de acum 5000 de ani. Este un zodiac bazat pe "Vedas" adica intelepciune sau cunoastere si reprezinta cea mai puternica forma de practica astrologica cu adepti din intreaga lume.
Mithuna (Gemeni)

Nativul nascut sub semnul zodiacal Mithuna este un maestru al relatiilor interumane. Oamenii roiesc in jurul lui datorita naturii sale prietenoase si a inteligentei native cuceritoare. Ideile sale sunt originale, imaginatia sa este bogata iar discursul sau este persuasiv. Aceasta persoana este o mare iubitoare de frumos, de arta si de viata. Adora calatoriile, distractiile si este intr-o continua misiune de a-si descoperi locul.

Karka (Rac)

Aceasta persoana este o familista convinsa si o romantica incurabila. Semnul Karka este echivalent cu dragostea, familia, bunavointa, calmul, traditia si spiritualitatea. Natura lor iubitoare ii face totusi posesivi, dar nu pentru ca ar fi egoisti, ci pentru ca vor constant sa ii protejeze pe cei din jurul lor si pentru ca le doresc numai binele. Nativul din aceasta zodie are instinctele foarte bine dezvoltate, este intuitiv si intelept. Pasiunea, adevarul si modestia sunt atuurile care ii definesc caracterul.

Simha (Leu)

Acest nativ este foarte ambitios, competitiv si dominant din natura. Este o persoana frumoasa si cuceritoare, charismatica, iubitoare de putere si de autoritate. Simha este un foarte bun lider datorita personalitatii sale puternice dar si datorita abilitatilor sale foarte bune de comunicare. Este o care ii inspira pe oamenii din jur si in care acestia au foarte mare incredere. Persoana nascuta sub acest semn este independenta si iubeste luxul si bogatia.

Kanya (Fecioara)

Aceste persoane sunt ambitioase, frumoase, inteligente, cu picioarele pe pamant, foarte muncitoare, metodice si constiincioase. Cuceresc prin determinarea de care dau dovada si prin natura lor perfectionista. Persoana nascuta in zodia Kanya este empatica, emotionala si sensibila, iubitoare si plina de compasiune pentru cei din jur. Da mereu dovada de tarie de caracter si de intelepciune. Este o persoana religioasa, spirituala, onesta si pasionala. Locul sau preferat este in sanul familiei.

Tula (Balanta)

Sub acest semn se nasc persoanele charismatice, iubitoare de oameni, intelepte si inteligente. Sunt mereu in cautarea echilibrului care sa le faca fericite si, de aceea, de fiecare data cand se pregatesc sa ia o decizie, cantaresc si bunele si relele pana cand reusesc sa ajunga la cea mai buna concluzie. Sunt niste persoane empatice, elegante, intuitive si rafinate. Cuceresc prin prietenia si deschiderea de care dau dovada in toate situatiile si uimesc prin caracterul lor puternic si creativ.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri