20 Martie 2012 publicat în Horoscop 191 share-uri

Zodiacul Vedic este una din cele mai vechi forme de astrologie, datand inca de acum 5000 de ani. Este un zodiac bazat pe "Vedas" adica intelepciune sau cunoastere si reprezinta cea mai puternica forma de practica astrologica cu adepti din intreaga lume.
Vrschika (Scorpion)

Nativul din aceasta zodie este sensibil, intuitiv, talentat, serios, inteligent si retras. Nu o sa il gasesti niciodata in mijlocul oamenilor ci, mai degraba, pe margine, analizandu-i si gandindu-se. Este o persoana spirituala, pasionata de dezvoltarea personala, de stiintele oculte si de misterele lumii. Nu este o persoana rea, din contra, dar daca reusesti sa o calci pe coada, te va „intepa” pentru ca este din natura o razbunatoare tacticoasa. Aceasta nu este o regula generala pentru ca majoritatea iarta si merg mai departe.

Dhanu (Sagetator)

Nativul Dhanu este inteligent si are o inima mare, mare sa cuprinda toata lumea. Atitudinea lor pozitiva ii cucereste pe cei din jur si ii ajuta sa se inconjoare de oameni buni, la fel ca si ei. Acesta persoana este credincioasa, se bucura de viata, iubeste independenta, idealurile si sa calatoreasca. Este un nativ care munceste foarte mult dar care nu se plange niciodata si care este recunoscator pentru toate lucrurile din viata sa. Prioritatea sa este familia si oamenii din jurul sau.

Makara (Caprincorn)

Aceasta persoana este cu picioarele pe pamant, incorata in realitate si foarte ambitioasa. Munca nu este pentru ea un motiv de frica pentru ca ii place si se chinuie pana cand isi indeplineste telurile. Este o persoana care, in general, isi croieste un drum in viata cu care se mandreste si in care are succes. Makara este ambitioasa, pragmatica, inteligenta, puternica, de incredere si foarte retinuta atunci cand vine vorba de cheluit banii stransi cu atata sarguinta.

Kumbha (Varsator)

Kumbha este o persoana creativa, intuitiva, puternica, idealista si visatoare. Ii place sa isi indeplineasca telurile si gaseste cele mai bune metode de a merge inspre ele. Este o persoana minutioasa, atenta la detalii si generoasa. Are un spirit de afaceri dezvoltat iar abilitatile sale de comunicare cu oamenii nu fac decat sa il ajute sa realizezi ceea ce isi propune. Creativitatea sa este cuceritoare.

Meena (Pesti)

Persoana nascuta sub acest semn este o romantica incurabila care isi exprima sentimentele cu mare usurinta. Aceasta persoana se evidentiaza de restul semnelor prin simtul lor artistic foarte dezvoltat si prin natura lor filosofica. Ea se ghideaza in viata dupa aceste doua calitati pe care, adesea, le transforma intr-o cariera. Meena este o persoana sensibila fata de cei din jur, empatica, profunda si o prietena de nadejde pentru cei din jur. Are o atitudine calma, relaxata, are o viziune proprie asupra vietii si nu multi pot sa o inteleaga.

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre prezicerile astrelor si influenta lor in viata ta:

Viitorul de dupa 2012: Horoscop 2013 pentru toate zodiile!

In ce zodie s-a nascut relatia ta? Cele 7 zodii divino-mistice ale cuplului

Horoscopul Italian al Iubirii pentru 2012

Horoscopul Bunului Gust: Ghid de frumusete si valori estetice in functie de zodie!

Test: Care este elementul sacru care iti defineste viata?

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe articole despre tine si familia ta.

Garbo.ro te invita la comentarii: Tu cum iti intepretezi zodia?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri