13 / 14

LILITH (Luna Neagra) in semnul Pestilor

Lilith in Pesti este adesea asociata cu misticismul, cu fanatismul religios, cu capacitatea de a comunica si evolua spiritual, cu procesul de cunoastere, cu practicile de natura religioasa, dar si cu o curiozitate innascuta fata de magie, cu atractia fata de tot ceea ce este secret si nepermis cunoasterii. Totodata, Luna Neagra in Pesti aduce cu sine o karma a durerii. In vietile tale anterioare, ai experimentat durerea ca un mod de a accede catre cunoastere si purificare spirituala si te-ai lovit de frica fata de propriile actiuni. De aceea, in aceasta viata esti capabil sa “simti” starile si durerile celorlalti.


Pentru a te elibera de karma vietilor anterioare trebuie ca in aceasta viata sa inveti puterea sacrificiului si a compasiunii, dar si sa-ti intelegi datoria de a te proteja de unul singur impotriva atacurilor celorlalti. De asemenea, trebuie sa stai deoparte de rau si de secrete intunecate oricat de tentat ai fi sa le dezlegi misterul. Trebuie sa le permiti celorlalti libertatea de a crede in ceea ce vor, trebuie sa incetezi din a-ti impune convingerile religioase asupra celorlalti. Lilith in Pesti te face vulnerabil influentelor externe venind dinspre celelalte domenii, creeaza o confuzie haotica a gandurilor, emotiilor si a impresiilor.


Sexualitate:
Pe plan sexual, Luna in Pesti aduce cu sine o iubire ascunsa ochilor lumii, o iubire secreta – poate una platonica, pura sau din contra una interzisa, imorala, in care sunt puse in joc vinovatia si teama – spre exemplu iubirea fata de un reprezentant al bisericii sau fata de o persoana indisponibila.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri