12 / 14

LILITH (Luna Neagra) in semnul Varsatorului

Pe buna dreptate, Luna Neagra in Varsator este asociata cu o karma a libertatii si a relatilor de prietenie, dar si a schimbarii. Foarte probabil ca in vietile tale anterioare ai incalcat drepturile si libertatile celorlalti. Poate ca ti-ai maltrat slujitorii, poate ca ai calcat in picioare libertatea morala, mentala si intelectuala a unei anumite persoane. Poate ca ai avut un destin rebel, in care ai impus schimbarea si noutatea unor persoane care nu si-o doreau si pentru care aceste elemente au avut un efect dezastruos. Poate ca tocmai de aceea, in aceasta viata trebuie sa intelegi importanta libertatii personale, dar si a celorlalti.

 

Trebuie totodata sa intelegi ca libertatea nu poate fi “furata” de la ceilalti si ca ea vine din interior. Prietenia adevarata reprezinta si ea inca un aspect pe care trebuie sa il dezvolti in viata prezenta. Foarte posibil ca acum sa suporti consecintele greselilor din vietile anterioare si sa fii adesea prins in relatii de prietenie complicate, dureroase, lipsite de armonie si de egalitate. In aceasta viata, ai datoria de a-i aprecia si respecta pe ceilalti la justa lor valoare, orientandu-te catre relatii de prietenie valoroase, autentice, dezinteresate.

 

Sexualitate: Luna Neagra pozitionata in Varsator la nasterea unei persoane predispune catre o confuzie intre sentimentele de iubire, cele de prietenie si nevoile erotice. Tot Lilith este cea care da predilectia catre experientele sexuale neconventionale, neobisnuite.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri