10 Mai 2011 publicat în Horoscop 15 share-uri

Legenda spune ca ordinea in care au fost denumiti anii in zodiacul chinezesc (cu numele cate unui animal) corespunde celei in care s-au prezentat aceste animale (12 la numar) in fata lui Buddha atunci cand, parasind pamantul, a chemat la el toate animalele pentru a le vedea ultima data.

Aceste interdependente se pot extinde, bineinteles, la domeniul relatiilor interumane precum si la problema alegerii profesiilor (de exemplu, o persoana nascuta intr-un an de lemn va avea mari satisfactii daca isi va alege o meserie legata de domeniul arboricol sau de agricultura – lemnul domina pamantul si mari insatisfactii si esecuri daca va activa intr-o profesie ce tine, de pilda, de domeniul metalurgic.

Iata deci ca zodiacul poate arunca o noua lumina asupra cunostintelor dobandite pana acum si le poate completa decisiv pentru problema formarii unei imagini cat mai complexe asupra personalitatii umane. El reprezinta chintesenta unor meditatii milenare asupra acestor subiecte si o parte integranta a filosofiei chineze.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri