22 Februarie 2011 publicat în Horoscop 22 share-uri

Fiecare dintre noi poate insela la un moment dat, acest lucru nu este nici predestinat, nici predispus. Horoscopul iti poate oferi insa motivatia din spatele infidelitatii.

Fecioarele insala... emotional. Nu o sa il prinzi in alte asternuturi, dar nu te mira daca il vezi la cafea purtand o discutie aprinsa cu o domnisoara care ii impartaseste interesele. Se va simti foarte vinovat si va purta numeroase discutii launtrice pentru a se convinge ca nu face nimic gresit. De obicei insala abia dupa ce a incercat totul pentru a salva o relatie. Asta nu inseamna ca nu vor fi insotiti de sentimente de vinovatie in acest caz. Din contra, fecioarele sunt campioane la autoinvinuire.

Balantelor le place sa... faca pe plac. Au tendinta de a se devota intru totul partenerului, au principii solide de viata si nu ar putea sa insele daca iubesc. Balantele sunt special create pentru a iubi si pentru a fi iubite. Orice dezamagire in dragoste este privita ca un capat de tara. Este drept ca se numara printre zodiile care adauga flirturile inocente la capitolul hobby-uri, dar nu iti va da niciodata motive serioase de infidelitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpionii insala pentru a se razbuna. L-ai inselat? Te va insela! Crede ca il inseli? Te insala! Scorpionii emana sex-appeal prin toti porii, au tendinta de a flirta si sunt atrasi tot ceea ce este ilegal, imoral sau interzis. Nu inseamna ca vor insela sau ca atrag situatii periculoase, ci pur si simplu sunt interesati de „fructul interzis”. De cele mai multe ori sunt acuzati ca insala fara motive solide.

Sagetatorii sunt probabil cea mai aventuroasa zodie. Le place sa fie in centrul atentiei, sa fie laudati, sa fie lideri. Le place si sa flirteze si sa cunoasca oameni noi, dar de obicei nu insala. Atunci cand isi iau un angajament fac tot posibilul sa si-l respecte. Exista un stereotip legat de sagetatori care ii include in tagma infidelilor. Din acest motiv, sunt zodia cu cele mai mari sanse sa fie suspectata de infidelitate adeseori fara motiv.

Capricornii se numara si ei printre zodiile carora le este greu sa insele. Pur si simplu se simt atat de vinovati daca fac un gest gresit, incat si daca vor insela, nu vor putea savura momentul. Se vor gandi permananent la persoana iubita. Nu sunt facuti pentru a fi infideli si sunt usor de citit daca au mustrari de constiinta.

Varsatorul are nevoie ca altii sa aiba nevoie de ei. Intelectualizeaza iubirea si isi exprima cu greu sentimentele. Din afara, varsatorii par a fi reci. Sunt personalitati independente care au nevoie de spatiu personal, de momente de introspectie si ofera libertate partenerului. De aceea, au cele mai mari sanse de a fi... inselati. Cum faci un varsator sa te insele? Nu ii acorzi atentie... Varsatorii nu sunt facuti pentru a insela fizic, dar avand nevoie de atentie ca de aer, o vor cauta in alta parte daca partenerul este distant.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri