Anul 2011 va fi anul Iepurelui de Metal. 2011 va fi influentat de Iepure, o zodie calma, pasnica, tacuta, calda, placuta, rezervata, extrem de precauta si prudenta, una dintre cele mai norocoase si pasnice zodii din horoscopul chinezesc.

Conflictele si agresiunea existente in unele zone geografice ale lumii nu vor disparea peste noapte in 2011, e drept... Insa anul Iepurelui promite a aduce in lumina rampei mai multa ratiune, mai multa intelepciune si discretie, mai multa diplomatie si solutii pasnice. Relatiilor politice si internationale le vor fi acordate mai mult credit. Persuasiunea si comunicare vor avea intaietate asupra puterii si a fortei. Negocierea va domina atat relatiile politice, cat si pe cele interumane.

Cei care iubesc confortul si sunt atasati de ideea de obisnuinta vor gasi ca 2011 este anul lor de suflet. Cei care isi doresc schimbari radicale, dramatice, vor trebui sa mai astepte o perioada de timp. Indiferent de zodia chinezeasca careia ii apartii, nu incerca sa fortezi lucrurile! Lasa-le sa-si urmeze cursul firesc. Pentru a profita la maxim de beneficiile lui 2011, concentreaza-te asupra familiei, asupra caminului, asupra comunicarii cu persoanele de sex feminin sau cu copiii. Mai mult ca sigur, 2011 va fi un an mai putin agitat decat 2010 atat pe plan individual, cat si pe scena evenimentelor mondiale. Exista insa o tendinta, atat individuala, cat si generala, de a fi mai protector cu bunul personal, dar mai putin tolerant fata de cei care indraznesc sa perturbe linistea si unitatea, sa incalce granite sau sa initieze conflicte.

Afacerile bazate pe idei noi si creative sunt cele care se vor bucura de cel mai mare succes in 2011. Cel mai probabil ca nativii din Iepure vor fi si primii care vor izbandi in chestiunile financiare delicate. Succesul nu apartine insa in 2011 exclusiv Iepurelui sau zodiilor compatibile cu acesta. In functie de cat de bine se vor adapta situatiei generale, in functie de cum vor evolua la nivel individual, si celelalte zodii il pot obtine.

In calendarul astrologic chinezesc, anul 2011 este impartit in patru trimestre (perioade de timp); primul trimestru cuprinde perioada 3 februarie - 2 mai 2011, cel de-al doilea trimestru este reprezentat de perioada 3 mai – 30 iulie 2011, cel de-al treilea trimestru este asociat cu perioada 31 iulie – 26 octombrie, iar cel de-al patrulea trimestru include perioada 27 octombrie 2011 – 22 ianuarie 2012. Ca atare, anul astrologic chinezesc va incepe pe 3 februarie 2011 si se va incheia pe 22 ianuarie 2012.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri