12:11, 24 Noiembrie 2010 publicat în Horoscop

Afla care sunt cele 5 zodii favorizate de sansa in 2011 si cum vor resimti acestea norocul pe plan sentimental, profesional si sub aspectul banilor.

Din punct de vedere astrologic, anul 2011 nu va fi atat de tumultos si surprinzator ca 2010, iar evenimentele care il traverseaza se anunta a fi mai putin bulversante decat cele ale lui 2010. Fara exceptie, toate zodiile vor fi supuse dezvoltarii si evolutiei. Planurile si actiunile care se initiaza in primavara au sanse mari de a fi concretizate si puse in practica in lunile ulterioare. Primele luni ale anului vor fi luni linistite, luni in care zodiile trebuie sa accepte provocarile si sa faca fata propriei vieti. Reorientarea catre sine este inevitabila pentru multe dintre zodii.

O parte din zodii trebuie sa se desprinda de ritmul haotic si accelerat si sa isi gaseasca echilibrul. Primele rezultate concrete ale activitatilor desfasurate in primavara vor fi vizibile incepand cu luna iunie a lui 2011, luna ce aduce un aflux de energie pentru toate semnele astrologice. Incepand cu a doua jumatate a anului, Jupiter, planeta norocului si a evolutiei, se va afla, pana la sfarsitul anului, in semnul Taurului. Norocul nu va insoti in egala masura zodiile in anul care vine. Unele zodii se vor afla direct sub influenta norocului. Altele vor beneficia mai putin de binefacerile sale, trebuind sa investeasca si sa munceasca mai mult pentru a ajunge acolo unde isi doresc. Daca doresti sa afli care sunt cele mai norocoase zodii in 2011, citeste topul pe care ti l-am propus astazi:

Taur - Taurii se vor numara printre cele mai norocoase zodii ale lui 2011 si vor avea parte de un an prolific din mai toate punctele de vedere. In ciuda crizei ale carei efecte nu se vor atenua definitiv nici in 2011, Taurul reuseste sa isi gestioneze eficient veniturile si sa faca rost de surse suplimentare de bani. Investitiile lui sunt cu noroc, afacerile sunt inspirate si de bun augur. Chiar si pentru Taurii care lucreaza intr-un domeniu mai putin spectaculos, imbunatatirea situatiei materiale si a statutului social va fi posibila.

Citeste si:
Controlul undelor cerebrale ne-ar putea ajuta să ne relaxăm și să...
Controlul undelor cerebrale...

Sunt sanse mari pentru promovari surpriza, avansari spectaculoase in functie sau mariri neasteptate de salariu. Acei Tauri care s-au confruntat/ se confrunta cu probleme financiare in 2010 vor avea parte in 2011 de o perioada mai putin tensionata sub acest aspect. Insotite de determinare si eforturi concrete, problemele financiare pot fi depasite. Din punct de vedere personal, relatiile familiale si de cuplu vor fi echilibrate si armonioase, iar disponibilitatea Taurului de a investi mai mult in iubire si de a o mentine va fi evidenta. Conjuctura lui Uranus cu Jupiter aduce in viata sentimentala a Taurului incredere, usurinta in exprimarea sentimentelor, dar si multa sansa si imprejurari favorabile. Mai ales pentru Taurii singuri… Taurii singuri fie se reintorc la o iubire din trecut, fie se desprind definitiv de trecut si pun bazele unei noi relatii. Citeste si Horoscopul zilnic pentru zodia Taur

Citeste si:
Turneul Pianul Călător - ENCORE susţinut de Horia Mihail revine la...
Turneul Pianul Călător -...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri