16 Noiembrie 2010 publicat în Horoscop 1 share-uri

Care sunt cele cinci zodii de barbati susceptibile misoginismului? Afla din topul de astazi care sunt acele zodii masculine care urasc femeile, fiind predispuse unei atitudini negative fata de femei:

Barbatul Leu - Nu s-a nascut inca nimeni care sa se afle pe aceeasi pozitie de superioritate cu un barbat Leu. Barbatului Leu ii place sa aiba ultimul cuvant in discutiile sale cu femeile si sa-si demonstreze superioritatea prin cuvinte. Leul are obiceiul enervant de misogin de a vedea paiul din ochiul femeii, dar nu si de a vedea barna din propriul ochi. In conceptia lui, femeia este fie gospodina convinsa, fie o feminista care nu are altceva de facut decat sa incerce sa faca pe barbatul. Stie si simte ca are ceva impotriva femeilor, dar nu stiu cand, unde, cum, de ce, in ce coordonate precise s-a nascut ura sa fata de femei. Un lucru este sigur: intre barbat si femeie nu exista grad de comparatie si nu poate fi pus nici semnul de egalitate.

Barbatul Gemeni – Daca nu iubesti femeile sau o femeie anume, atunci trebuie ca esti impotriva lor… aceasta pare a fi filozofia antifeminista a barbatului Gemeni. Nu ai putea spune de ce un barbat care nu are incredere in el insusi sustine sus si tare ca nu are incredere in femei. Nu ai putea spune de ce un barbat care nu admite existenta propriilor greseli le scoate in evidenta pe cele apartinand sexului slab. Barbatul Gemeni este slab, uneori groaznic de sensibil si vulnerabil, ceea ce-l determina ocazional sa arunce vina pentru propriile nereusite in carca sexului opus. Poate ca misoginismul reprezinta pentru zodia Gemeni cel mai eficient sistem de aparare pe care poate sa-l construiasca pentru a se proteja de femeile puternice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Foto interior 2: zieak


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri