11 Iulie 2024 publicat în Horoscop 2 share-uri

A treia săptămână a lunii lui Cuptor continuă cu temperaturi dogoritoare, dar și cu contexte astrale favorabile pentru fiecare zodie în parte. Marte se mută în Gemeni, unde se alătură lui Jupiter, astfel ne vom putea comunica mai bine planurile și ambițiile. Acestea vor obține o doză de optimism în plus, datorită energiei Marelui Benefic. Luna Plină de pe 21 iulie ne va aduce ajutorul de care avem nevoie în împlinirea unor obiective.

DESCHIDE PREZENTAREA

Mai jos, iată zilele favorabile pentru fiecare zodie în săptămâna 15-21 iulie 2024

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Zi norocoasă: miercuri, 17 iulie

Mijlocul săptămânii se anunță norocos și plin de oportunități pentru tine. Te bucuri de mai multă înțelegere din partea oamenilor pe care îi ai în jur, și poți chiar să împingi anumite idei în fața lor. Aceștia le vor accepta mai ușor, iar puterile tale de negociere vor fi crește. Acum poți obține mai ușor tot ce îți dorești.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Zi norocoasă: luni, 15 iulie

Pentru tine, ziua de luni e o zi încărcată de energii benefice și nu numai în sfera emoțională. Te simți mai stabilă din punct de vedere al sentimentelor și poți analiza mai multe situații cu calm. Este o zi bună pentru a lua decizii importante, căci mintea ta va fi limpede ca un lac în mijlocul verii.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Zi norocoasă: sâmbătă, 20 iulie

Sâmbătă, Marte, cunoscut ca guvernatorul ambiției și puterii interioare, se mută în semnul tău pentru următoarele câteva luni. Acest lucru îți aduce mai multă hotărâre, mai mult chef de-a te dedica pasiunilor și proiectelor personale și chiar mai multă atenție. Acum este momentul să te apuci să înfăptuiești lucruri mărețe.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Zi norocoasă: joi, 18 iulie

Contextul astral de joi îți aduce semne că unele colaborări pot avea un succes răsunător. Cineva îți va recunoaște meritele și îți va aprecia ideile cu adevărat. Poți primi o nouă oferă de colaborare, un premiu sau o primă. De asemenea, dacă te gândești să te înscrii într-un concurs sau o competiție, ai șanse de câștig.

Leu (23 iulie - 22 august)

Zi norocoasă: marți, 16 iulie

Marți te înțelegi bine cu prietenii, cu familia și cu restul apropiaților. Această zi poate fi benefică pentru rezolvarea unor conflicte sau ale unor situații mai vechi în relațiile din viața ta. Te poți împăca cu o persoană din trecut sau să primești clarificarea de care ai nevoie. Ai parte de o doză bună de optimism și de o comunicare mai facilă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Zi norocoasă: vineri, 19 iulie.

Ai parte de oportunități multiple pe plan sentimental, personal sau chiar profesional. Vinerea este o zi guvernată de Venus, cunoscută și ca Micul Benefic, așa că vibrațiile acestei zile sunt foarte puternice și optimiste. Fecioarele sunt sfătuite să-și facă planuri care le pot multiplica această energie.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Zi norocoasă: duminică, 21 iulie

Cu luna Plină în Capricorn atât de aproape, te vei preocupa de chestiunile sau problemele care țin de casă și de familie, iar dilemele din această sferă pot primi mai multă atenție și chiar rezolvări pozitive. Este o zi bună să-ți faci planuri de reamenajare a locuinței sau să găsești o locuință nouă, un spațiu mai mare, mai potrivit pentru nevoile tale.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Zi norocoasă: vineri, 19 iulie

Vineri ai discuții cu prietenii pe o varietate de subiecte. Oferi sfaturi prețioase în sfera sentimentală și primești, la rândul tău, un sfat sau mai mult sprijin din partea apropiaților. Te pot ajuta cu rezolvarea unei probleme sau le ceri o favoare care-ți va lua o piatră de pe inimă. Poți să întâlnești, de asemenea, oameni importanți care-ți vor lumina viitorul.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Zi norocoasă: joi, 18 iulie

Ziua de Joi este ziua lui Jupiter, guvernatorul tradițional al zodiei tale. De aceea, te vei bucura de o expansiune în ariile vieții cele mai importante pentru tine la momentul actual. Vei socializa mai mult, vei cunoaște oameni interesanți sau vei dobândi noi cunoștințe. Unii Săgetători pot să extindă o prietenie într-o frumoasă poveste de dragoste.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Zi norocoasă: sâmbătă, 20 iulie

În apropierea Lunii Pline în propriul tău semn te vei simți mult mai încrezătoare și mai deschisă să-ți exprimi sentimentele. Totodată, poți descoperi că o dorință sau un plan tocmai ți s-au împlinit și te vei simți mândră și împlinită. De asemenea, te poți bucura de reușitele celor apropiați și să ieșiți să sărbătoriți.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Zi norocoasă: luni, 15 iulie

Pentru tine, a treia săptămână din luna lui Cuptor demarează în forță. Un lucru foarte bun. Energia zilei de luni te va însoți toată săptămâna și îți va aduce mai multe reușite. Discuțiile și negocierile inițiate te vor avantaja și vei avea șanse multiple să-ți atinge anumite obiective și să le tai de pe lista ta.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Zi norocoasă: miercuri, 17 iulie

La mijlocul săptămânii, devii puțin mai preocupată de bunăstarea ta. Tocmai, de aceea, planurile de vacanță vor avea un succes răsunător. Poți găsi o ofertă de nerefuzat sau să primești o invitație neașteptată să te alături unui grup în vacanță. Comunicarea în cuplu se îmbunătățește și veți simți că sunteți pe aceeași lungime de undă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri