Săptămâna aceasta începe cu energiile blânde ale Racului. Soarele, Venus și Mercur se vor întâlni toate în casa semnului cardinal de apă. Solstițiul de Vară își desfășoară magia, aducând cu sine cea mai lungă zi și cea mai scurtă noapte a anului. În această perioadă mistică, când lumina și întunericul dansează într-o armonie perfectă, Zodia Racului își îmbrățișează domnia.

DESCHIDE PREZENTAREA

Berbec: miercuri, 19 iunie

Mijlocul săptămânii îți aduce un buget mai mare, primești o sumă de bani sau ți se înapoiază o datorie. Totodată, te simți mai energizantă și plină de viață. Pe plan profesional e bine să rămâi pozitivă, căci vei primi vești bune în curând. Este important să nu faci decizii pripite și să ai grijă cum îți exprimi opiniile.

Taur: luni, 17 iunie

Începi săptămâna cu forțe proaspete și vei reuși să te redresezi rapid, dacă ai avut o problemă de curând. Această zi e importantă și pentru reușitele educative, te poți apuca de un nou curs, să descoperi informații prețioase pentru tine sau chiar să citești o carte care să-ți mângâie sufletul. Ai șansa să devii un mentor sau model pentru o persoană mai tânără decât tine.

Gemeni: duminică, 23 iunie

Primești oportunitatea să te exprimi liber, fără prea multe obstacole, iar ideile tale vor fi super apreciate. Poți să fii sursa de inspirație a unei persoane apropiate sau chiar să vă gândiți împreună să demarați un nou proiect împreună. Te vei simți mult mai sigură pe tine și vei descoperi care este următorul pas pe care trebuie să-l faci.

Rac: sâmbătă, 22 iunie

Începi să simți că se îndreaptă mai multă atenție asupra ta, odată cu intrarea Soarelui în Rac. E un moment bun să te bucuri de aceasta. Aceasta perioadă îți va aduce o putere mai mare în intuiție și în puterea ta emoțională. Te întorci în elementul tău și vei simți că vara promisiunilor abia începe. Fii deschisă către noi oportunități!

Leu: joi, 20 iunie

Este momentul să-ți contactezi prietenele și să vă faceți planuri împreună! Această zi are un potențial ridicat pentru voie bună. Vei veni cu idei de activități inedite, care vor fi bine primite de cei din jurul tău. Este un timp excelent să te bucuri de vară și să-ți faci noi amintiri cu cei dragi!

Fecioară: marți, 18 iunie

În a doua zi a săptămânii, este posibil ca viața romantică să te preocupe mai tare. Dacă ești singură, este momentul să-ți faci intențiile cunoscute și să-i sugerezi persoanei cu care ai flirtat până acum să ieșiți în oraș. Dacă ești deja într-un cuplu, este un moment oportun să petreceți timp în doi, chiar dacă doar ieșiți la o plimbare sau la un film.

Balanță: vineri, 21 iunie

Te gândești tot mai mult la modalitățile prin care te poți extinde pe plan personal și profesional. Vrei să crești tot mai mult și să continui să te bucuri de oportunitățile care-ți ies în cale. Ziua de Vineri e o zi foarte bună pentru a reflecta și pentru a stabili următorii pași pentru viitorul apropiat. Unele idei te vor inspira și vor deschide noi drumuri.

Scorpion: luni, 17 iunie

Începi săptămâna gândindu-te mai mult la trecut și ești mai predispusă să te reconectezi cu persoane dragi cu care nu ai mai ținut legătura în ultimul timp. Poți reevalua prietenii și conexiuni romantice și chiar să oferi sau să primești a doua șansă! Este momentul potrivit să-ți comunici intențiile și nevoile!

Săgetător: joi, 20 iunie

Relația ta devine o prioritate și chiar îți acaparează mintea. Vei căuta moduri prin care poți să o îmbunătățești și cum să satisfaci așteptările partenerului tău. Dacă ești singură, vei căuta cu mai multă hotărâre un potențial partener și s-ar putea chiar să-ți iasă. S-ar putea chiar să vină din partea cercului de prieteni.

Capricorn: vineri, 21 iunie

E ziua lunii pline în semnul tău! De aceea, astăzi poți să vezi cum anumite dorințe din trecut se împlinesc! Poți primi niște vești pe care le așteptai de foarte mult timp sau să vezi cum anumite obstacole dispar din calea ta. Viața ta personală primește o nouă energie, anunțând încheierea unui capitol și începerea unuia nou.

Vărsător: marți, 18 iunie

Este o zi potrivită să-ți setezi noi intenții, dorințe sau așteptări pentru această vară! Poți să-ți găsești un nou loc de muncă, o nouă locuință sau chiar un nou oraș. Cert este că peisajul tău va începe să se schimbe în bine! Este important să menții o atitudine deschisă către noile oportunități.

Pești: sâmbătă, 22 iunie

Te simți mai conectată față de familia ta, sau de cei dragi pe care alegi să-i consideri parte din familie! Intuiția și empatia ta vor crește și te vei apropia mai mult de oamenii la care ții. Poți primi vești foarte bune de la o prietenă apropiată. Unii nativi ai zodiei Pești pot primi propunerea de-a fi nași de nuntă sau de botez.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri