Horoscopul lunii APRILIE 2024: Top 5 zodii care au parte de un noroc răsunător în aprilie 2024! Pentru unele bat clopotele de nuntă, altele își rezolvă mari probleme de viață, iar altele atrag mulți bani sau sănătate

28 Martie 2024 publicat în Horoscop 65 share-uri

In destinul acestor 5 zodii sunt preconizate niște transformări majore pe mai multe planuri și un noroc răsunător pentru aprilie 2024, fiind binecuvântate cu oportunități strălucite, neașteptate. Iar acestor zodii cărora este foarte posibil să le meargă nemaipomenit de bine în aprilie 2024 și să li se deschidă ușa către cele mai frumoase reușite sunt următoarele….

Pentru aprilie 2024, deși evident că aranjamentele astrale influențează toate zodiile, lumina astrală degajată de aranjamentele astrale ale acestei luni pune în centrul atenției cu precădere câteva zodii. Da, este momentul pentru ca soarele să răsară pe strada acestor zodii, iar norocul să le surâdă într-un stil mare.

Astfel, în destinul acestora sunt preconizate niște transformări majore pe mai multe planuri. Sunt binecuvântate cu oportunități strălucite, neașteptate, abundența universului revărsându-se, într-un fel sau altul, pe un plan sau mai multe asupra lor. Iar acestor zodii cărora este foarte probabil să le meargă nemaipomenit de bine în aprilie 2024 și să li se deschidă ușa către cele mai frumoase reușite sunt următoarele….

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Fecioară

În aprilie 2024, zodia Fecioară intră într-un nou ciclu cosmic care îl supune unor schimbări mai ales pe plan relațional, unde își va reevalua modul în care își percepe conexiunile și va investi mai mult în petrecerea de timp de calitate cu acele persoane care i-au intrat la suflet și contează pentru el. În relația cu persoana iubită, reușește să instaleze o stare deplină de armonie și înțelegere, de pace, dar în același timp are multă inițiativă și spontaneitate, face mici surprize, plănuiește mici evadări din cotidian sau chiar își surprinde persoana iubită cu o vacanță în străinătate deși este foarte solicitat și profesional, unde își asumă anumite responsabilități în plus pentru un venit suplimentar.

Soarele în Berbec oferă un plus de energie și Fecioara este în vervă, energică, inspirată și extrem de activă în aprilie 2024. Reușești să le gestionezi pe toate cu brio, să găsești cele mai neașteptate și creative soluții chiar și atunci când viața ține să îți amintească că e plină de răsturnări de situații. Este adevărat că muncești mult, dar succesul îți este garantat și îți poți chiar îmbunătăți veniturile considerabil pe o perioadă îndelungată de acum încolo.

Dacă ești o Fecioară single, trebuie să știi că norocul poate efectiv da peste tine în a doua jumătate a lunii și să trăiești o poveste de dragoste captivantă, plină de adrenalină și aventură, care îți va face inima să bată cu putere, dar în același timp și să te scoată din zona de confort. Nu încerca să controlezi totul, ai încredere în univers și lasă-te pe mâna destinului căci îți vrea binele în această perioadă.

Foto: New Africa /Shutterstock

Zodia Vărsător

Dacă Vărsătorul nu a perceput neapărat primele luni ale anului ca fiind norocoase sau ușoare, ci mai degrabă ca fiind pline de diverse provocări cărora a încercat să li se adapteze cu resursele pe care le-a avut, iată că aprilie 2024 vine cu vești mult mai bune și frumoase pentru această zodie încercată. Destinul i se îmblânzește, viața lui intră pe făgașul cel bun, iar greutățile Vărsătorului parcă i se iau de pe umeri, mulți dintre cunoscuții acestuia ajungând la concluzia că Vărsătorul este o forță de neoprit când vine vorba de chestiuni practice.

Dacă și-a pus un pic visurile sau dorințele pe pauză din cauza unor obstacole cu care s-a confruntat, acum este momentul să le reia sau să se asigure că le duce la împlinire. Nici nu mai trebuie să se zbată sau să se dea de trei ori peste cap pentru a realiza ceva căci totul vine ușor către el.

Cele mai frumoase șanse și ocazii îi sunt puse la dispoziție, are pur și simplu noroc să întâlnească oameni care îl ajută necondiționat sau cu intenții bune, are noroc să își găsească repede casa visurilor sale, să achiziționeze ceva important care va fi de bun augur pentru el, să își achite repede unele datorii (dacă le-a avut) sau să găsească o soluție medicală rapidă și eficientă pentru o problemă care i-a cauzat disconfort vreme îndelungată.

Totodată, aprilie 2024 este timpul ideal pentru ca această zodie să își pună în aplicare un plan de afaceri, să demareze un proiect sau să se angajeze într-un hobby care îi va pune în evidență talentele deosebite. O moștenire nu foarte mare, dar neașteptată și binevenită, poate apărea pe linie paternă pentru anumiți Vărsători.

De asemenea, orice este dezvoltat în această lună de un Vărsător, rod al abilităților și al muncii sale, are un potențial fabulos de a se transforma rapid în ceva de anvergură, care îi va rotunji câștigurile în viitorul apropiat. Putem zice că norocul Vărsătorului este încununat și de norocul de a avea de partea sa sprijinul persoanei iubite, care îi oferă toată susținerea și înțelegerea sa, o protejează și îi arată că nu este singură.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri