14 Martie 2024 publicat în Horoscop 53 share-uri

Începând cu 11 martie, Venus a părăsit semnul Vărsătorului și a început o frumoasă călătorie în semnul Peștilor unde va rămâne până pe 5 aprilie 2024. Este o tranzit binecuvântat care ne îmbracă într-o energie vindecătoare a iubirii și ne atinge inimile într-o mod delicat, îndrumându-ne către compasiune, iertare, conștientizarea frumuseții și a iubirii.

Acest tranzit ne face nu doar să visam cu ochii deschiși la iubire, ci și să îi experimentăm și să îi trăim la propriu magia. Iubirea și frumusețea sunt peste tot în jurul nostru, trebuie doar să deschidem ochii larg pentru a le vedea scânteia în tot ce există în jurul nostru…. acesta este mesajul primordial al lui Venus în Pești.

Iubirea pe care o aduce în prim plan plasarea lui Venus în Pești până în aprilie nu este doar o iubire palpabilă, concretă, ci și una spirituală sau necondiționată, una care trece peste diferențe, experiențe sau preferințe superficiale, una dincolo de timp, spațiu și limite, o iubire în care pot interveni chiar sacrificiul autovoit și devotamentul absolut.

Universul parcă se extinde în această perioadă laolaltă cu expasiunea inimilor noastre, de aceea relația cu cei dragi, cu partenerul de viață, se va îmbunătăți. Suntem mai dispuși să îi ascultăm pe cei din jur, să îi înțelegem, să le credem poveștile de viață, durerile sau pur și simplu să îi vedem și să le vedem nevoile și vulnerabilitățile reale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cu Venus în cel de-al 12-lea semn al zodiacului guvernat de planete precum Neptun și Jupiter, unde se simte extrem de bine și confortabil, totul se va îmbraca într-o lumină mult mai frumoasă și ne putem bucura de o perioadă mai blândă, mai puțin dramatică și radicală. Venus în Pești aduce un pic mai multă compasiune în sufletul nostru și în jurul nostru, multă putere de dăruire și dorința de a ne ancora la pacea și liniștea din jurul nostru. Acest tranzit ne va oferi mai multe oportunități superbe de a ne conecta cu ceilalți într-un mod mult mai profund decât de obicei, de a-i simți aproape pentru ca noi, la rândul nostru, vom fi mai conectați la emoțiile noastre.

Foto: Detelina Petkova /Shutterstock

Astfel, în toată această perioadă avem tendința de fi mai empatici și mai înțelegători cu ceilalți (cu partenerul de viață, dar și cu cei din jur), mai intuitivi și mai creativi, mai dispuși să ne deschidem pentru a vedea frumusețea din ceilalți și din jurul nostru. Nu uitați însă să vă oferiți și vouă înșivă aceeași cantitate și calitate a iubirii pe care o oferiți și celorlalți, să puneți preț și emoțiile voastre și să nu vă pierdeți cu totul pe voi atunci când vine vorba de relațiile de iubire.

Venus este aici și ca să ne arate cum putem avea parte de plăcere și frumusețe în propriile vieți, cum putem aduce bucurie și fericire și în existențele noastre, înainte de a le înfrumuseța și îmbunătăți pe ale altora.

Situațiile și activitățile artistice sau spirituale sunt seducătoare pentru noi în această perioadă și tindem să le considerăm o prioritate întrucât ne aduc pace sufletească, sentimentul de împlinire și de liniște și ne ancorează la acea stare de autenticitate care ne face pe noi înșine să fim… noi. Orice ne mișcă, ne inspiră sau ne sensibilizează în această perioadă, atingând o coardă sensibilă a sufletului nostru este invitat să poposească în viețile noastre pentru cât mai mult.

Printre semnele puternic impactate de acest tranzit se numără Balanța, Taurul și Peștii și pentru aceste zodii cu precădere există o mare probabilitate de a se implica într-o nouă poveste de iubire sau într-o nouă afacere în perioada acestui tranzit căci da, Venus vizează și aspectul financiar și banii unde mizăm mult pe intuiție.

Este important însă să ne detașăm un pic de această tendință de a privi lucrurile într-un mod idealist și să vedem realitatea și oamenii așa cum sunt ei, mai ales atunci când ne aflăm în căutarea sufletului pereche sau a unei idei de afaceri care să ne împlinească cu adevărat. Autoamăgirea poate fi aspectul de umbră al unui tranzit cu Venus în Pești așa că atunci când luăm decizii importante pentru viața noastră este important să nu ne creăm singuri iluzii sau așteptări false.

O colaborare sau o alianță de business care se naște în această perioadă, pentru a fi încununată de succes, trebuie să aibă un plan de afaceri solid, niște protocoale foarte clare, așteptările discutate și întoarse pe toate părțile de ambele părți, iar totul trebuie să fie transparent încă de la început. La un nivel spiritual, atâta timp când ne conectăm și ne explorăm talentele înnăscute sau ne exercităm puternic sentimentul misiunii noastre, și atragem norocul și succesul pe acest plan.

Dublată de un simț practic, dorința de a fi de folos celorlalți cu adevărat, de a ajuta și a fi de folos oamenilor prin harurile noastre, de a lăsa în locul din imediata noastră vecinătate un impact pozitiv, poate crea lucruri incredibile în această perioadă sau proiecte care pot crește în mod fermecat peste noapte.

De asemenea, pe 21 martie Venus va crea un aspect cu Saturn, ceea ce aduce în relații și un strop de maturizare, responsabilizare, angajament și devotament și ne va face să punem accent asupra acelor lucruri din viața noastră pe care dorim să le consolidăm, dar și asupra valorilor comune și a proiectelor care vizează integritatea.

Foto fr si main: luboffke /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri