22 Februarie 2024 publicat în Horoscop 353 share-uri

Horoscopul săptămânii 26 februarie - 3 martie. Fiecare zodie are momentele sale de noroc în timpul săptămânii. Descoperă care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie pentru perioada 26 februarie - 3 martie. 

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ziua norocoasă: Joi, 1 martie

Ai o energie debordantă în această zi și vei avea o claritate deosebită în luarea deciziilor. Este momentul ideal pentru a-ți urmări obiectivele cu hotărâre.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Ziua norocoasă: Luni, 26 februarie

Începi săptămâna cu o viziune clară asupra viitorului. Este momentul potrivit pentru a-ți stabili prioritățile și a-ți planifica strategiile pe termen lung.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ziua norocoasă: Vineri, 2 martie

Comunicarea este cheia succesului în această zi. Fii deschis și expresiv în interacțiunile tale cu cei din jur și vei avea oportunități surprinzătoare.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ziua norocoasă: Marți, 27 februarie

Energia ta emoțională este în plină ascensiune în această zi. Profită de această perioadă pentru a-ți exprima sentimentele și pentru a-ți rezolva conflictele interioare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Leu (23 iulie - 22 august)

Ziua norocoasă: Miercuri, 28 februarie

Este momentul perfect pentru a-ți pune în valoare creativitatea și a-ți exprima originalitatea. Fii deschis la idei noi și vei fi surprins de rezultatele tale.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ziua norocoasă: Duminică, 4 martie

Astăzi, concentrează-te pe starea ta de bine și pe relaxare. Este timpul să-ți acorzi o pauză și să ai grijă de tine.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ziua norocoasă: Sâmbătă, 3 martie

Relațiile sociale sunt în centrul atenției în această zi. Profită de ocazie pentru a-ți consolida legăturile cu cei dragi și pentru a face noi conexiuni.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ziua norocoasă: Joi, 1 martie

Ai o intuiție puternică în această zi, care te va ghida către soluțiile potrivite pentru problemele tale. Ascultă-ți vocea interioară și vei găsi răspunsurile de care ai nevoie.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ziua norocoasă: Vineri, 2 martie

Ești plin de optimism și simți că poți începe o nouă aventură în această zi. Fă-ți curaj și explorează noi sectoare ale vieții.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ziua norocoasă: Marți, 27 februarie

Focusul tău este îndreptat către carieră și succes în carieră în această zi. Fii ambițios și determinat în atingerea obiectivelor tale.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ziua norocoasă: Luni, 26 februarie

Este momentul să te conectezi cu prietenii și familia ta. Implică-te în activități sociale și vei simți o energie revigorantă.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Ziua norocoasă: Miercuri, 28 februarie

Energia ta interioară este caldă și plină de compasiune în această zi. Fii deschis și empatic cu cei din jur și vei atrage vibrații pozitive.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Indiferent de zodie, fiecare zi aduce oportunități și lecții unice.

Foto: pixabay.com


Am absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion și am o experiență în presă de peste 6 ani. Am lucrat în publicații precum Ciao.ro, Fanatik.ro și Playtech.ro, la care se adaugă și un internship la DigiFM....

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri