20 Februarie 2024 publicat în Horoscop 183 share-uri

Zodiacul Druidic, o formă veche și misterioasă de astrologie practicată de druizii din antichitatea celtică, ne oferă o perspectivă fascinantă asupra conexiunii umane cu universul și ciclurile naturii. Acest tip de horoscop este înrădăcinat în mitologia celtică și în credințele magice ale popoarelor antice din Insulele Britanice și Europa de Vest. În acest articol, ne aventurăm în lumea fantastică a Zodiacului Druidic pentru a descoperi simbolurile, semnificațiile și influențele subtile pe care le are asupra vieții noastre.

 

Istoria și originile Zodiacului Druidic

Zodiacul Druidic a apărut în perioada în care popoarele celtice domneau peste regiunile vestice ale Europei, îndeosebi în Insulele Britanice, Irlanda și Franța. Druizii, preoții și înțelepții celtici erau cunoscuți pentru conexiunea lor profundă cu natura și cu ciclurile cosmice. Aceștia foloseau zodiacul pentru a înțelege influențele cosmice asupra vieții pe pământ și pentru a ghida comunitățile în sectoare precum agricultura, spiritualitatea și ciclurile vieții.

Simbolurile și semnificațiile Zodiacului Druidic

Zodiacul Druidic este compus din 13 simboluri, fiecare reprezentând o lună a anului lunar celtic, care era folosit pentru a ghida activitățile agricole și spirituale. Acestea sunt:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Ailim (Lunar Alder Tree) - 18 martie - 14 aprilie: Simbolizează înnoirea și puterea interioară.

Beth (Lunar Birch Tree) - 15 aprilie - 12 mai: Reprezintă începuturile și purificarea.

Coll (Lunar Hazel Tree) - 13 mai - 9 iunie: Aduce înțelepciune și claritate mentală.

Duir (Lunar Oak Tree) - 10 iunie - 7 iulie: Simbol al puterii, rezistenței și regenerării.

Tinne (Lunar Holly Tree) - 8 iulie - 4 august: Reprezintă protecția și curajul.

Quert (Lunar Apple Tree) - 5 august - 1 septembrie: Simbol al frumuseții și înțelepciunii interioare.

Muin (Lunar Vine) - 2 septembrie - 29 septembrie: Aduce prosperitate și înflorire spirituală.

Gort (Lunar Ivy) - 30 septembrie - 27 octombrie: Simbolizează perioadele de tranziție și adaptabilitatea.

Ngetal (Lunar Reed) - 28 octombrie - 24 noiembrie: Reprezintă schimbarea și transformarea interioară.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Ruis (Lunar Elder Tree) - 25 noiembrie - 22 decembrie: Simbol al înțelepciunii vârstei și al regăsirii interioare.

Ailm (Lunar Fir Tree) - 23 decembrie - 19 ianuarie: Aduce înțelepciune și forță interioară.

Onn (Lunar Gorse) - 20 ianuarie - 17 februarie: Simbolizează înțelepciunea intuitivă și discernământul.

Ura (Lunar Heather) - 18 februarie - 17 martie: Reprezintă înțelepciunea ancestrală și conectarea cu trecutul.

Influențele și interpretarea Zodiacului Druidic

Zodiacul Druidic nu doar că oferă o perspectivă asupra ciclurilor naturii, dar arată și influențează subtile pe care le exercită asupra caracterului și comportamentului uman. Interpretarea acestui zodiac necesită o înțelegere profundă a mitologiei celtice și a simbolurilor sale. Druizii și înțelepții celtici credeau că fiecare persoană este influențată de copacul care domnește în luna sa de naștere, aducând trăsături, calități și lecții specifice în viața sa.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Așadar, Zodiacul Druidic este o comoară a înțelepciunii ancestrale și a legăturii omului cu cosmosul și natura. Prin exploatarea acestui zodiac, putem obține o mai mare înțelegere a lumii înconjurătoare și a rolului nostru în universul vast și misterios al antichității ancestrale.


Am absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion și am o experiență în presă de peste 6 ani. Am lucrat în publicații precum Ciao.ro, Fanatik.ro și Playtech.ro, la care se adaugă și un internship la DigiFM....

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri