17 Noiembrie 2023 publicat în Horoscop 376 share-uri

Horoscopul Dragostei în anul 2024 pentru zodia Vărsător aduce energii mai bune decât în anul precedent, iar astrele le oferă acestor nativi noroc în dragoste, romantism, putere de conectare profundă cu persoana iubită, dar și capacitate de autovindecare emoțională. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete privind dragostea, familia și relațiile pentru Vărsători în 2024.

Horoscopul Dragostei 2024 zodia Vărsător: previziuni astrologice generale

În primele luni ale lui 2024 încă se resimt ecourile astrale ale lui 2023, așadar continuați cu încercarea de a rezolva multitudinea de responsabilități pe care le aveți atât în cuplu, cât și în familie.

Aproape că în fiecare săptămâna aveți câte ceva de rezolvat, fie acte, fie pregătiri, achiziții, cumpărături, liste, planificări și multe alte aspecte legate de organizarea și partea practică ce caracterizează în special relațiile de familie și de cuplu pe care le aveți.

Din primăvară, Jupiter întră în casa a V-a a Vărsătorului, unde influențează puternic și în mod pozitiv relațiile de dragoste și de familie, dar și parteneriatele pe care le aveți.

Dragostea începe să devină prioritară pentru voi, sunteți mai concentrați pe modul în care evoluează relația voastră de cuplu, legătura cu membrii familiei, cu copiii, prietenii și chiar parteneriatele de afaceri.

Starea voastră de bine poate genera invidie în jurul vostru, așadar astrologul vă recomandă să nu va lăudați cu reușitele voastre, ci mai degrabă să abordați cu modestie subiectele legate de viața voastră personală, pentru a nu vă crea câțiva dușmani.

Invidia sau gelozia poate să apară chiar printre oamenii apropiați vouă, așadar păstrați bucuria și tot ce este frumos pentru voi și cei dragi vouă.

Tot în această perioadă și până la final de toamnă aveți ocazia să vă redescoperiți ca esență interioară, să găsiți talente pe care să le fructificați, să vă reevaluați statusul emoțional și să identificați răni nevindecate, pe care le puteți aborda acum.

Astrele ne arată că pe parcursul acestui an vă veți bucura de o evoluție spirituală aparte și aveți puterea de autovindecare emoțională, așadar ascultați-vă sufletul și nevoile și încercați să nu le neglijați.

Spre finalul anului deveniți mai introvertiți și un mic haos se instalează în sufletul vostru. Parcă nu vă mai gășiți locul, rostul, țelurile vă sunt răvășite, nu mai știți clar ce doriți. Este o perioadă de transformare a sufletului vostru și aveți nevoie de liniște.

Este posibil ca aceste furtuni interioare să aibă ecou și în viața de cuplu și de familie. Încercați să nu generați fără motiv tensiuni în relația de dragoste sau față de persoanele cu care interacționați în mod obișnuit.

Foto: Daniel Eskridge/ shutterstock.com

Horoscopul Dragostei 2024 Vărsător: viața de cuplu

Începutul anului și până în primăvară păstrează trendul suprasolicitant al lui 2023, în care aveți foarte multe lucruri de rezolvat și de făcut în viața de cuplu, în căminul vostru.

Sunt atât de multe aspecte cărora trebuie să le dați curs și care nu acceptă amânări, încât v-ați obișnuit deja cu prietena voastră – agenda, dar și cu organizarea zilnică a avalanșei de responsabilități.

Nu este de mirare că vă simțiți ca într-un maraton și tocmai de aceea astrologul vă recomandă să cereți ajutorul partenerului de viață, pentru a nu duce totul doar pe umerii voștri.

Din primăvară casa iubirii se luminează intens, astfel că primiți de la astre noroc în dragoste și vă veți bucura de o viață de cuplu mai liniștită și totodată mai intensă emoțional.

Legătura cu persoana iubită devine mai romantică, rutina dispare din dormitor, veți primi multe surprize de la persoana dragă și chiar veți reuși să planificați concedii minunate petrecute în doi sau, după caz, împreună cu copiii.

Viața de cuplu trece printr-o transformare frumoasă, capătă dinamism, astfel că puteți să vă bucurați de experiențe minunate privind dragostea și viața voastră amoroasă în general.

Este nevoie și de puțin efort din partea voastră, de implicare și dedicare, însă va merita din plin.

Dacă încă sunteți în căutarea sufletului pereche, astrele vă aduc noroc în iubire, astfel că sunt șanse foarte mari să va îndrăgostiți și să începeți o relație minunată în acest an.

Pentru că oportunitățile vor fi din plin, este posibil să riscați să vă lăsăți păcăliți de iluzii. Sfatul astrologului este să nu grăbiți lucrurile când începeți o relație. Descoperiți pas cu pas cine este persoana de lângă voi, pentru a fi siguri că nu cădeți în capcane.

În tot cazul, intuiția voastră este puternică și veți ști când v-ați întâlnit jumătatea. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri