29 Septembrie 2023 publicat în Horoscop 66 share-uri

Se spune că banii n-aduc fericirea, dar cu siguranță sunt foarte necesari pentru a ne crește starea de bine. Uneori, banii rezolvă probleme stringente, deschid drumuri și chiar ne ajută să plătim pentru anumite tratamente sau cursuri care să ne ajute trupul și sufletul. Iată care sunt zodiile cu noroc financiar în Octombrie 2023.

În luna Octombrie 2023 sunt câteva zodii care au noroc financiar și care reușesc să rezolve probleme apăsătoare legate de bani.

Zodii cu noroc la bani în Octombrie 2023: Leu

Nativii Leu au câteva dorințe legate fie de sănătate, fie de rezolvarea unor credite sau probleme financiare mai vechi, iar norocul pe care îl primesc de la astre în această lună le oferă posibilitatea de a rezolva aceste probleme.

Poate este vorba despre o operație mai scumpă, pe care acum au ocazia să o facă ori de înscrierea la terapii de relaxare, recuperare sau la psihoterapeut.

Pentru alți nativi Leu, banii veniți în această lună îi ajută să își acopere, să își rezolve sau să își reducă unele cheltuieli mari, pe termen lung, cum ar fi creditele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop - Cele mai de succes zodii în 2023: în sfârșit a venit și rândul lor! MARELE Horoscop Chinezesc 2023: ce va aduce anul Iepurelui de Apă pentru fiecare zodie în parte Horoscopul lunii Martie 2023 pentru fiecare zodie: evenimente astrologice majore ce au puterea să schimbe lumea și să ne zdruncine destinul

Sau pot face o achiziție mult dorită și foarte necesară, menită să le schimbe viața în bine.

În tot cazul, cert este că Leii nu doar au noroc de a-și spori veniturile în această lună, ci chiar vor folosi banii pentru rezolvarea unor griji majore în viața lor.

Astfel că, la finalul acestei luni, sufletul lor este mai ușor, câteva griji mari au dispărut, sunt mai fericiți și împliniți.

Foto: anon_tae/ shutterstock.com

Zodii cu noroc la bani în Octombrie 2023: Balanță

Balanțele au noroc de parteneriate și oportunități financiare pe care nu le vor lăsa să scape.

Poate că nu este vorba doar de noroc, ci mai degrabă de un „noroc muncit” pentru nativii Balanță. Cu toate acestea, își vor spori veniturile și își vor permite să trăiască așa cum își doresc.

Horoscop: Zodiile care (re)găsesc iubirea în Februarie 2023 Horoscop: zodii binecuvântate în ianuarie 2023! Primesc protecție divină și noroc în toate Horoscop: zodii care acceptă relațiile deschise. Oare se tem să iubească?

Este posibil ca unii nativi să aibă acum ocazia să ia o pauză din tot ceea ce fac și să își permită o excursie de relaxare, o călătorie revigorantă alături de cei dragi.

Balanțele întotdeauna au știut valoarea banului și au reușit mereu să obțină necesarul financiar pentru o viață bună. În Octombrie, totul vine mai ușor. Le apar în cale oamenii de care au nevoie, li se deschid porțile afacerilor, pot primi promovare gratuită, pur și simplu le este ușor să încheie parteneriate, să găsească clienți și să se remarce.

Este bine ca Balanțele să profite de aceste conjuncții astrale pozitive și să pună și câțiva bănuți de-o parte, așa-zișii „bani albi pentru zile negre”.

Economiile sau investițiile îi ajută pe acești nativi să capete siguranță financiară, să se simtă liniștiți din acest punct de vedere, știind că au mereu un „plan B”.

Horoscop: Top 3 zodii care vor găsi iubirea la finalul acestui an Horoscop de Lună Plină: Top 4 zodii pe care Luna Plină le influențează cel mai puternic în următoarele 14 zile. Vor trece prin mari schimbări! Scurt Horoscop al Deblocării: la ce trebuie să renunțe fiecare zodie pentru a găsi fericirea

Zodii cu noroc la bani în octombrie 2023: Vărsător

În luna Octombrie 2023 Vărsătorii vor avea noroc în ceea ce privește finanțele.

Poate nu neapărat vor câștiga mai mult, însă se va ivi oportunitatea de a rezolva o problemă stringentă cu bani, finanțe pe care se întâmplă să le și aibă.

Așadar norocul în ceea ce privește partea financiară sau legată de bunuri aduce în prim-plan mai degrabă o deblocare, o rezolvare uimitoare prin soluții materiale a unor probleme destul de importante.

Ceea ce este de remarcat e faptul că aceste probleme nu prea aveau rezolvare, iar acum se va ivi o ocazie unică de a trece peste aceste blocaje.

Poate că unii Vărsători chiar își vor spori finanțele în această perioadă, poate că alții reușesc să cumpere rezolvări sau primesc ceva gratis, pentru care nu aveau destui bani să achiziționeze.

Horoscop: De ce luna ianuarie 2023 va fi una fabuloasă pentru fiecare zodie în parte Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Horoscop: zodii care gândesc ca un învingător și atrag succesul prin atitudinea lor pozitivă

În tot cazul, norocul Vărsătorilor este legat de planul financiar în Octombrie 2023, indiferent care sunt căile de reușită, de rezolvare și deblocare.

Foto: Hoowy/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri