19 Septembrie 2023 publicat în Horoscop 159 share-uri

În ziua de 23 Septembrie 2023 ne vom bucura pe deplin de energiile astrale minunate aduse atât de Echinocțiul de Toamnă din acest an, cât și de începerea sezonului Balanței, o zodie apreciată pentru puterea sa de echilibru, pentru pacea interioară și armonia pe care o presară în jur. Vă invităm să descoperiți previziuni astrale pentru această perioadă cu puternice energii pozitive.

Echinoctiu de toamnă 2023

Echinocțiul de toamnă reprezintă un moment special de tranziție și echilibru în calendarul astral și în planul spiritual al fiecăruia.

Ne oferă oportunitatea de a ne conecta cu natura, de a ne reechilibra energiile interioare și de a reflecta asupra transformărilor și evoluției noastre personale.

Indiferent de credința sau tradiția fiecăruia dintre noi, acesta este un moment potrivit pentru a sărbători și a aprecia echilibrul și schimbarea care sunt atât de caracteristice acestei perioade a anului.

Ce energii și influențe prețioase ne aduce Echinocțiul de Toamnă în 2023

Echinocțiul de toamnă marchează momentul în care ziua și noaptea au aproximativ aceeași durată, marcând tranziția din perioada caldă și luminoasă a verii spre cea rece și mai întunecată a iernii.

Acest eveniment astral are un impact profund asupra energiilor și influențelor astrale care ne înconjoară.

Echilibru între griji și reușite, între ceea ce avem și ceea ce ne lipsește

Așa cum echinocțiul de toamnă simbolizează echilibrul între lumină și întuneric, între zi și noapte, la fel aceste energii astrale ne influențează diferențele din viață și ne ajută să străbatem prăpastia dintre acestea, îndreptându-ne și noi către un echilibru propriu, individual.

Așadar ziua de 23 Septembrie ne aduce șansa de a găsi echilibrul între ceea ce avem și ceea ce ne lipsește și astfel ne vom bucura, pe de o parte, de dorințe împlinite, iar pe de altă parte, de adevăr interior, iar acesta din urmă ne ajută să conștientizăm că multe dintre toate cele care credeam că ne lipsesc, la care tânjeam, de fapt nu ne sunt deloc necesare.

Este o puternică eliberare de tensiuni, de griji, nemulțumiri, frustrări și neputință. Acum vedem limpede bogățiile din viața noastră și avem șansa să ne împlinim dorințe ascunse.

Image by Peace,love,happiness from Pixabay

Transformare, schimbare

În multe culturi ale lumii, acest moment al anului este asociat cu schimbarea frunzelor, culegerea recoltei și cu o tranziție a naturii către un stadiu mai adânc de reflecție și transformare. Astfel, echinocțiul de toamnă simbolizează adesea oportunități pentru dezvoltare personală și evoluție.

Este timpul să ne redescoperim și să ne folosim abilitățile pentru a ne atinge cele mai mărețe scopuri. Este timpul să culegem roadele a ceea ce suntem, să ne bucurăm de propriile puteri, de norocul de a trăi și de minunată viață pe care am primit-o în dar.

Aprecierea Recoltei

Echinocțiul de toamnă este și momentul în care oamenii culeg roadele muncii lor din sezonul de vară. În plan spiritual, este o vreme de recunoștință și apreciere pentru bogățiile pe care le avem în viața noastră.

Transformare spirituală

Acest echinoctiu poate servi ca un moment în care ne concentrăm pe eliberarea vechilor obiceiuri și credințe care nu mai servesc scopului nostru actual și pentru a deschide calea către o renovare spirituală.

Este timpul să facem un pas mai departe spre autocunoaștere, spre cine suntem astăzi, învățând din cine am fost ieri.

Conexiune cu natura

În timpul echinocțiului de toamnă, putem simți o conexiune mai profundă cu natura și ciclurile sale. Este momentul potrivit pentru plimbări în pădure, meditații în aer liber și pentru a ne hrăni sufletele prin înțelegerea legăturii noastre cu mediul înconjurător.

Natura ne vindecă, ne reenergizeaza și ne oferă noi perspective asupra vieții.

Image by Deeana Garcia from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri