Portalul 9:9 se deschide în cea mai puternică zi a lunii septembrie: Închiderea unor cicluri și loc pentru altele, manifestări accelerate! Unele dorințe se îndeplinesc mai repede decât ne-am fi așteptat

7 Septembrie 2023 publicat în Horoscop 8134 share-uri

Ziua de 9.9 este cu siguranță una dintre cele mai speciale și puternice zile ale lunii septembrie, o zi aproape magică în numerologie și în cosmos. Astfel, în ziua de 9 septembrie, universul ne surprinde în cel mai frumos mod cu putință și își deschide porțile unui nou portal care conține dubla încărcătură energetică a lui 9.

9 este un număr care semnifică putere, semnifică înțelepciune și cunoaștere, revelație, iar timp de 9 zile după această zi specială în univers va rămâne activă energia lui 9.

Fiindcă 9, ultimul număr singular, este și numărul iluminării, al creației, al totalității, ne putem conecta la înțelepciunea lumii într-un mod mai profund decât am făcut-o vreodată până acum sau chiar vom primi semne sau îndrumare divină în unele chestiuni care ne măcinau sau în care am cerut călăuzire. De asemenea, pentru mulți din noi această zi (și cele din preajma ei) înseamnă și un grad mai înalt de conștientizare, o trezire spirituală puternică sau pași importanți făcuți în direcția evoluției personale a sufletului. Cu alte cuvinte, ni se trezesc nu doar ochii minții, ci și ochii sufletului așa că să profităm la maximum de aceste zile binecuvântate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

În unele cazuri, acest lucru poate semnifica, de exemplu, renunțarea la obiceiuri, convingeri, anumite situații și comportamente din trecut care ne țineau pe loc astfel încât să putem merge spre înainte, eliberați de tot ceea ce nu mai servea evoluției noastre.

Portalul 9:9 răsădește în sufletele noastre și sămânța speranței, căci 9 este și despre noroc, transformare, poate fi perceput și drept semn că lucrurile sunt pe cale de a se schimba și debloca în viețile noastre, că rotița magică a universului este repusă în funcțiune. Acolo unde există confuzie, blocaje, incapacitatea de a merge mai departe, 9 poate aduce speranța depășirii lor, ne ajută să mergem mai departe pe drumul nostru.

Foto: Detelina Petkova /Shutterstock

Pentru unii dintre noi, această energie dublă a lui 9 activată de portal se poate manifesta sub formă finalității, fie că încheiem anumite capitole din viața noastră care nu mai servesc sufletului nostru, fie că ducem la bun sfârșit un proiect la care lucrăm de mult timp și în care am investit constant eforturi, muncă și energie. Totodată, energia portalului 9:9 ne poate ascuți profund simțurile și prin urmare, dacă am avut ceva pe suflet sau ne-am confruntat cu o situație anume, ne oferă și o altă perspectivă asupra ei astfel încât să putem vedea mai bine și soluția.

La un nivel spiritual, poarta cosmică care se deschide în ziua de 9.09 poartă niște semnificații incredible, aceasta vorbește despre închiderea unui ciclu pentru a lăsa loc unuia nou, despre finalitate, despre vindecarea dusă până la capăt, una profundă, renegerantă, cu reverberații în toate planurile, atât de profundă încât să ne permită să ne eliberăm de luptele noastre interioare și de greutățile pe care le-am purtat în suflet.

Atunci când portalul 9:9 se activează și ne lăsăm aliniați la energia lui, putem beneficia și de o creativitate incredibilă și de o intuiție iesită din comun, ambele menite să ne determine să găsim acele răspunsuri pe care le căutam și să ne exercităm cât mai deplin scânteia divină din noi, potențialul nostru maxim. Prin urmare, putem da naștere multor lucruri frumoase în preajma zilei de 9.9, unor idei geniale, putem avea o inspirație iesită din comun care să se manifeste chiar și sub forma găsirii unor soluții inovatoare sau aproape providențiale pentru niște probleme ardente.

Portalul 9:9 poate aduce și curățări karmice sau o accelerare a karmei, el ne poate accelera și destinul și accesarea armoniei universale. De aceea, este important ca în preajma zilei de 9 septembrie să ne coborâm în adâncul inimii noastre, să ne ascultăm sufletul și să ne aliniem cu toate acele visuri și țeluri ale noastre care îl fac să vibreze frumos, care îi activează cântecul. În plus, această energie cosmică poate conduce și la o accelerare a acelor lucruri sau dorințe pe care le ținem ascunse în interiorul nostru sau încercăm să le transpunem în realitate.

Aveți grijă la gândurile pe care le emanati în această perioadă, la cuvintele și acțiunile voastre căci manifestarea se poate realiza în aceste zile mai ușor și mai rapid decât v-ați fi imaginat vreodată. Întoarceți-vă la origini sau la acele timpuri când ați trăit cele mai frumoase și împlinite clipe pentru a vă umple de inspirație și pozitivitate. Nu luați în considerare decât acele decizii care sunt în conformitate cu adevărul vostru interior, care trezesc binele în voi și în cei din jur, și în viața voastră pot apărea cât de curând cele mai frumoase și magice schimbări.

Conștientizați mai bine ceea ce simțiți, ceea ce gândiți și ceea ce faceți, răsuciți cheia în broască față de aminitirile sau lucrurile care nu vă încarcă cu energie pozitivă și creați spațiu de acum încolo pentru ceea ce iubiți cu adevărat.

Foto fr si main: Vadim Sadovski /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri