29 August 2023 publicat în Horoscop 123 share-uri

Toamna începe plină de romantism pentru unele zodii, care își pot pune pirostriile în această perioadă ori pot întâlni sufletul pereche. Vă invităm să aflați care sunt zodiile cu noroc în dragoste în Septembrie 2023.

Zodii cu noroc în dragoste Septembrie 2023: Berbec

Nativii Berbec se vor bucura de o lună dinamică, de energii astrale revigorante, dar și de mult noroc în dragoste.

Cei implicați deja într-o relație vor profită de zilele mai răcoroase pentru a petrece momente de neuitat alături de persoana dragă.

Berbecii sunt ghiduși, gata oricând să își surprindă partenerul, așa că să nu ne fie de mirare dacă vor pune la cale surprize pentru persoana iubită, mici escapade, cadouri, călătorii și seri cu adevărat romantice.

Am putea spune că în Septembrie 2023 Berbecii știu cum să-și trăiască dragostea și o vor face la superlativ.

Nativii singuri primesc noroc astral cu carul, așadar este bine să iasă des din casă și să fie cu ochii-n patru, căci în orice moment ar putea întâlni sufletul pereche. Cum nu se știe de unde sare iepurele, Berbecii ar putea da nas în nas cu jumătatea lor chiar și la cumpărături, în supermarket. Așadar, este bine ca Berbecii să-și mențină atenția trează și inima deschisă!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Image by Gerd Altmann from Pixabay

Zodii cu noroc în dragoste Septembrie 2023: Rac

Racii vor avea multă nevoie de afecțiune în Septembrie 2023 și nu se vor sfii să o ceară partenerului de viață.

Planul amoros al acestor nativi va trece prin schimbări frumoase, benefice. Racii vor ști cum să readucă armonia în cuplu, să reducă tensiunile, să aplaneze discuțiile în contradictoriu, însă totodată, cu calm și diplomație, vor reuși să rezolve problemele pe care le au în dragoste.

Relația lor face un pas mai departe, spre un nou nivel, unul în care legătura emoțională este mai puternică. Dacă se află la începuturile relației, unii Răci ar putea să se mute împreună cu partenerul de viață. Alții poate se căsătoresc în această perioadă sau concep un copil.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Nativii singuri se pot îndrăgosti nebunește în această perioadă, ca în adolescență, cu fluturi în stomac și nopți de insomnii. Șansa de a-și întâlni sufletul pereche este foarte mare pentru nativii Rac, căci primesc de la astre noroc în dragoste.

Indiferent de statusul lor relațional, Racii vor avea parte de romantism, pasiune și multă tandrețe în această perioadă.

Zodii cu noroc în dragoste Septembrie 2023: Leu

Leii primesc noroc în dragoste în Septembrie 2023, astfel că toate problemele loc acute își găsesc rezolvarea prin iubire, stresul se stinge în brațele persoanei iubite, iar emoțiile sunt cele care le vindecă și le revitalizează sufletul.

Acești nativi vor ști să își organizeze timpul atât de bine, încât să le rămână vreme generoasă pentru a petrece alături de partenerul de viață și de familie.

Leii rămân în centrul atenției, sunt cei care mișcă lucrurile, sunt cei care reușesc să aducă ceva frumos în cuplu în fiecare zi.

De la gesturile mici, dar pline de emoție și tandrețe, până la călătorii scurte de weekend, cine romantice și cadouri cu suflet, Leii știu să aducă armonia în relație, să lase grijile pe locul doi și să se dedice timpului petrecut alături de persoana iubită.

Pasiunea va atinge cote înalte în relație și se vor bucura de o viață amoroasă piperată și plină de aventură. Rutina nu va avea loc să se instaleze în viața nativilor Leu în Septembrie 2023.

Cei singuri vor întâlni în mod neașteptat o persoană care să le cucerească inima.

Poate fi un străin sau poate fi o persoană cunoscută care îi admira din umbră, iar acum își fac curaj și fac primul pas ori își mărturisesc sentimentele. Leii sunt destul de pretențioși în relații, însă această persoană vine cu o energie revitalizanta și pozitivă în viața lor. Poate fi chiar sufletul pereche.

Image article by Neuro_Cat from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri