Horoscopul Dragostei 2024 TAUR: iubirea îți colorează viața, îți vindecă rănile și îți fortifică rădăcinile de care ai nevoie ca să fii mai puternic ca oricând

8 August 2023 publicat în Horoscop 1113 share-uri

Pentru Tauri, anul 2024 aduce poate veștile mult-așteptate în ceea ce privește dragostea, astfel că multe evenimente frumoase vor avea loc în acest an. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete pentru anul 2024 privind dragostea, prieteniile, parteneriatele și familia pentru Zodia Taur.

Horoscopul dragostei 2024 zodia Taur: previziuni astrologice generale

Începutul anului 2024 va avea un puternic accent pe muncă, astfel că nativii Taur se vor concentra în special pe noile lor proiecte și pe capacitatea de a dezvolta ceva nou pe baza a ceea ce au început.

Cu alte cuvinte își doresc să își ducă mai departe cariera, specializarea, afacerea sau chiar studiile.

Influențele astrale benefice în ceea ce privește dragostea și relațiile în general încep să se facă simțite abia începând cu primăvara lui 2024.

Taurii primesc energie astrală, vibrație emoțională, noroc și mult șarm, dar și o extraordinară capacitate de comunicare.

Vor reuși astfel să se remarce și să se facă plăcuți în orice atmosferă ar intra, iar pe unde trec, sigur creează câteva prietenii și fac schimbrui de telefoane, conturi de socializare și așa mai departe.

Taurii sunt foarte deschiși relațiilor în 2024, așadar cei singuri au șanse mari să se îndrăgostească și să își găsească sufletul pereche. Ba chiar și-au propus să facă anumite eforturi și să își concentreze energiile în acest sens. Cu inima deschisă sigur reușesc să atragă o persoană compatibilă în viața lor.

Cei aflați deja într-o relație sunt puși pe fapte mari, așadar își vor dori să îmbunătățească legătura pe care o au, dar totodată să înlăture și „mărăcinii” din cuplu. Deci vor face puțin curat, chiar dacă acest proces ar putea fi resimțit ușor incomod la nivel de cuplu.

Parteneriatele în afaceri merg tot mai bine, Taurii vor primi multe proiecte noi, ba chiar și oferte atractive pentru locuri de muncă. Unii Tauri ar putea chiar să călătorească destul de mult în baza acestor parteneriate de muncă, în care vor învăța să îmbine munca cu plăcerea de a trăi.

Relațiile familiale par și ele a fi tot mai bune și vom detalia mai jos cum vor decurge acestea pe parcursul întregului an.

Foto: Angelina Egorova/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2024 zodia Taur: Viața de cuplu

Taurii singuri vor dori să se axeze mai mult pe viață lor amoroasă începând cu primăvară lui 2024.

Așadar își vor concentra resursele și energia în acest sens, vor dori să cunoască cât mai mulți oameni, să meargă la întâlniri, concerte, festivaluri, drumeții și chiar călătorii în străinătate.

Vor fi mult mai atenți la persoanele din jurul lor, la posibili parteneri de care s-ar putea apropia și sunt dispuși să își deschidă inima, să încerce noi relații, să se aventureze pentru a debloca energiile din casa iubirii.

Și chiar vor reuși, astfel că astrele le aduc noroc, iar până la finalul lui 2024 sunt șanse mari să întâlnească sufletul pereche. Chiar dacă vor trece prin câteva despărțiri, nu vor face o tragedie din acestea, ci le vor considera experiențe frumoase de viață, pline de curaj și lecții valoroase pentru sufletul lor.

Chiar dacă sunt deschiși la noi relații și gata să găsească ei sufletul pereche, dacă acesta n-a venit singur la ei, chiar dacă ar trebui să răscolească lumea întreagă, totuși... Taurii rămân destul de pretențioși și nu vor accepta compromisuri. Vor aborda noile relații cu sinceritate, astfel că, dacă nu sunt ceea ce caută, vor pune capăt devreme, când suferință este cea mai mică.

În ceea ce privește Taurii aflați deja într-o relație, aceștia sunt puși pe fapte mari.

Își doresc să îmbunătățească relația de cuplu, să alunge rutina, să pipereze viața amoroasă, însă totodată vor să curețe și crengile uscate din relație.

Așadar este posibil ca, pe parcursul lui 2024, dar mai ales în primăvară, Taurii să scoată la lumină fisurile din relație, acele probleme delicate și dureroase care au tot fost evitate și pe care Taurii le vor acum rezolvate.

Apoi relația pare să între pe un trend benefic, plin de experiențe frumoase și poate chiar de salturi în ceea ce privește apropierea dintre parteneri.

Este posibil în 2024 să asistăm la evenimente majore în viața Taurilor, cum ar fi cererea în căsătorie, mutarea în casă comună, conceperea unui copil. În tot cazul, se anunță vești mari în relația de cuplu. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri