4 August 2023 publicat în Horoscop 33 share-uri

Anul 2024 este unul al creșterii personale și dezvoltării spirituale pentru nativii Berbec, iar iubirea, familia și prieteniile joacă rol important în pașii pe care Berbecii îi vor parcurge. Vă invităm să citiți Horoscopul complet al Dragostei și Relațiilor pentru zodia Berbec în 2024.

Horoscopul dragostei 2024 zodia Berbec: previziuni astrologice generale

Anul 2024 este unul foarte dinamic pentru Berbeci, plin de realizări și împliniri atât în sfera carierei, cât și în plan personal.

Anul debutează cu dorința nativilor de a face curățenie și ordine în relațiile lor, de a stabili o prioritizare, de a se axa pe acele legături de unde și ei au ceva de câștigat și nu numai de dat.

Așadar Berbecii revizuiesc prieteniile și parteneriatele pe care le au, încercând să identifice care sunt acelea pe care își doresc să le continue și să le fructifice, dar totodată și care sunt cele care îi țin pe loc sau îi trag în jos.

Este posibil să renunțe la unele relații, însă fără să se certe, ci pur și simplu vor rări contactele. Berbecii nu își doresc să genereze conflicte, ci pur și simplu au nevoie de mai mult focus pentru a-și putea atinge scopurile personale.

Din primăvară Berbecii primesc creativitate din partea astrelor, așadar vor avea inițiativă în tot ceea ce înseamnă rezolvări inovatoare pentru probleme dificile, dar și în ceea ce privește arta.

Este posibil să își dezvolte noi Hobby-uri, prin intermediul cărora să cunoască tot mai mulți oameni, să își facă prieteni noi și să schimbe experiențe cu aceștia.

Vara este propice relațiilor amoroase, la fel și toamna, iar noi le recomandăm Berbecilor să profite din plin de aceste luni calde pentru a construi amintiri minunate alături de persoana iubită sau, în cazul în care sunt singuri, pentru a da startul unei noi relații.

Finalul de an poate aduce câteva tensiuni în relațiile pe care le au sau în cadrul colaborărilor, parteneriatelor. Berbecii au nevoie de perspectivă și devin agitați dacă lucrurile sunt lăsate la voia întâmplării. Au mereu nevoie și de un plan în baza căruia să acționeze, chiar dacă sunt firi dinamice și iubesc adrenalina. Berbecii tolerează imprevizibilitatea, însă într-o măsură limitată. Au nevoie și de control.

Foto: RazoomGame/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2024 zodia Berbec: Viața de cuplu

Dragostea este la superlativ în viața Berbecilor în anul 2024.

Relația de dragoste existentă va trece la început de an printr-o „renovare”, astfel că Berbecii vor face unele schimbări în bine în ceea ce privește viața alături de persoana iubită. Pot iniția chiar ei rezolvarea unor probleme mai vechi din cuplu sau pot cere schimbarea unor obiceiuri, spre beneficiul cuplului.

Din martie se instalează armonia, dar și pasiunea în viața de cuplu. Berbecii vor deveni aventurierii pe care îi cunoaștem, vor pregăti mici escapade alături de persoana iubită și tot felul de suprize menite să pipereze și să anime viața în doi.

Pot chiar să călătorească, mai ales vara, în perioada concediilor și totodată nu vor rata nicio ocazie de a ieși din casă sau din... rutină. Este bine ca persoana iubită să fie organizată cu munca, pentru a avea timp să răspundă tuturor provocărilor îndrăznețe venite de la Berbeci.

Este o perioadă foarte frumoasă în care nativii consturiesc amintiri minunate alături de persoana dragă, trăiesc experiențe inedite și consolidează relația pe care o au cu aceasta.

Spre final de an Berbecii își vor dori să construiască o strategie în cuplu, cu privire în special la aspectele practice. Poate că își doresc să își reorganizeze bugetul de cuplu și economiile, poate au nevoie să facă unele schimbări în cămin ori, poate, în secret, încep să pună la cale o cerere în căsătorie pentru anul ce urmează. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri