27 Iunie 2023 publicat în Horoscop 1076 share-uri

Vă invităm să citiți horoscopul complet al lunii Iulie 2023 pentru fiecare zodie în parte și să descoperiți previziunile astrale pline de vești bune pentru această perioadă ce va contura amintiri minunate în mijlocul verii. 

Horoscop Iulie 2023: Zodia Berbec

Se anunță o perioadă minunată pentru nativii Berbec, aceștia strălucind și reușind să rămână în centrul atenției tuturor, situație care le și place, dealtfel.

Mai mult decât atât, Berbecii își vor lărgi cercul de prieteni și se va bucura de un succes nesperat la locul de muncă, unde vor primi aprecieri din partea superiorilor și chiar propuneri de promovare.

În plan sentimental, nativii Berbec au nevoie să fie atenți la modul în care comunică cu persoana iubită, pentru că uneori se pot trezi gândind una și spunând alta. Sau poate că lasă loc de interpretare în vorbele lor și partenerul de viață poate înțelege altceva, de unde și riscul de a se isca mici conflicte.

Este bine ca Berbecii să își planifice deja concediul în această perioadă, pentru că la finalul lunii Iulie s-ar putea să simtă nevoia de mai multă relaxare și distracție.

Horoscop Iulie 2023: zodia Taur

Luna Iulie va aduce nativilor Taur o energie echilibrantă, va aduce iubire și armonie în viața acestor nativi. Este timpul ca Taurii să încerce să mai facă ordine în acele zone din viața lor unde haosul s-a acumulat, indiferent că este vorba de responsabilități amânate sau neterminate ori poate chiar de dezordinea din casă. Aceasta ordonare îi va face pe nativii Taur să simtă că au căpătat un nou spațiu în viața lor în care să se miște mai bine sau să se simtă mai bine ori poate că își vor lua de pe umeri griji mai vechi.

În plan sentimental, putem spune că Taurii se vor bucura de o lună romantică și armonioasă, în care pot trăi aventuri minunate alături de persoana iubită, iar dacă sunt singuri au șansa să se îndrăgostească nebunește.

Horoscop Iulie 2023: zodia Gemeni

Gemenii vor îndrăzni să facă în luna Iulie acele schimbări majore la care tot sperau în viața lor și pe care le-au tot amânat din diverse motive. Acum se vor simți motivați și determinați și vor avea curajul să facă acel pas înainte care să le facă viața mai bună, mai frumoasă.

Aceste schimbări majore pe care Gemenii le vor realiza pot să aibă loc în orice plan al vieții lor, de exemplu pot fi în planul amoros ori pot avea legătură cu starea de sănătate sau chiar cu locul de muncă.

În tot cazul, vorbim de o transformare foarte bună pe care nativii Gemeni și-o asumă în mod responsabil și motivat, astfel că rezultatele vor fi pline de succes pentru acești nativi.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop Iulie 2023: zodia Rac

Este posibil să ni se pară că Racii se vor purta un pic diferit față de cum îi știam noi, însă în sensul bun al cuvântului. Racii vor primi o energie astrală debordantă, vor fi deosebit de activi, vor face sport, vor aborda hobby-uri care să le descarce adrenalina și vor ieși destul de mult din confortul lor personal. Pur și simplu Racii sunt hotărâți să exploreze și să experimenteze cu o sete de nedescris și vor avea parte de foarte multe experiențe minunate în această lună.

Energia lor creativă va avea un ecou pozitiv la locul de muncă, unde vor putea duce la bun sfârșit responsabilitățile dificile și vor rezolva majoritatea problemelor cu care se confruntă.

În plan personal, dragostea pare să treacă la alt nivel, unul mai intens și mai pasional, plin de neprevăzut și de noutate. Dacă sunt singuri, Racii pot îndrăzni să se arunce într-o aventură amoroasă demnă de un roman romantic.

Horoscop Iulie 2023: zodia Leu

Dacă până acum Leii au fost foarte agitați și foarte dornici să rezolve toate problemele cu care se confruntau, să prindă toate oportunitățile deodată și să atingă cât mai multe culmi ale succesului, ei bine în luna Iulie nativii Leu se vor concentra mai degrabă pe relaxare. Vor lăsa grijile deoparte și vor lăsa viața să curgă, încercând să observe în special partea plină a paharului și să savureze micile bucurii ale vieții.

De data aceasta Leii vor fi mai ancorați în prezent, trăind clipa și îndrăznind să pună în aplicare tot ce le trece prin cap.

În relație sunt spontani și imprevizibili, plini de umor și șarmanți totodată, astfel că vor reuși să reaprindă flacăra iubirii și să pipereze relația de cuplu în care se află. Dacă sunt singuri, Leii ar putea să își întâlnească sufletul pereche în această lună.

Horoscop Iulie 2023: zodia Fecioară

luna Iulie va avea o implicare mai degrabă karmică pentru nativii Fecioară care, în urma experiențelor acumulate de-a lungul vieții, încep să vadă lumea și valorile sale prin ați ochi. Vorbim despre o schimbare de percepție, o schimbare a valorilor personale și toate în sens bun. Fecioarele învață să aprecieze acele aspecte ale vieții pe care poate le-au neglijat de-a lungul timpului sau nu le-au luat niciodată în considerare, se pot simți norocoși și binecuvântați, pot descoperi bogății ale vieții pe care nu au știut să le vadă până acum.

Este o lună cu un puternic impact de transformare karmică și emoțională pentru nativii Fecioară, care parcă trec printr-o maturizare spirituală sau chiar o trezire spirituală.

În plan amoros,Ffecioarele vor ști să aducă echilibrul și armonia în relații și să se bucure de tot ceea ce au mai bun în cuplul pe care îl construiesc.

Nativii singuri ar putea deveni mai deschiși să întâlnească marea dragoste și pot activa Legea Atracției în Univers, crescând astfel considerabil șansa de a-și întâlni sufletul pereche. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri