6 Iunie 2023 publicat în Horoscop 8 share-uri

Mantrele sunt cuvinte puternice care te ajută să te redescoperi într-o anumită perioadă de timp, care îți pot fi ghid atunci când te rătăcești, care îți pot arăta adevărul interior când te pierzi în iluzia din jur, cuvinte care te ajută să găsești iubirea, să te reechilibrezi, să te vindeci. Te invităm să descoperi care este mantra zodiei tale, care să îți fie inspirație în această vară.

DESCHIDE PREZENTAREA

Fii deschisă și receptivă la mesajele pe care Universul ți le trimite și ai încredere în tine și în capacitatea ta de a face față cu succes tuturor provocărilor.

Mantra verii: Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Curajul și încrederea mă ghidează". În această perioadă, te inspiri din forța ta interioară și ești pregătită să înfrunți orice provocare. Ai curajul să explorezi noi teritorii și să îți exprimi creativitatea în moduri neașteptate. Această încredere în tine îți aduce vindecare și îți oferă puterea de a-ți manifesta adevărata identitate.

Mantra verii: Taur (20 aprilie - 20 mai)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Bucură-te de simplitatea și frumusețea vieții". În această perioadă, te inspiri din lucrurile simple și te conectezi cu frumusețea din jurul tău. Găsești vindecare în momentele de liniște și pace interioară. Îți dai putere prin aprecierea micilor plăceri și prin cultivarea relațiilor autentice cu cei dragi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Mantra verii: Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Explorarea și comunicarea îmi aduc inspirație și vindecare". În această perioadă, te inspiri din călătorii și din noi experiențe. Comunicarea joacă un rol important în viața ta, iar dialogul deschis și sincer te ajută să te vindeci și să te eliberezi de povara emoțională. Îți găsești puterea în flexibilitatea și adaptabilitatea ta.

Foto: Valery Rybakow/ shutterstock.com

Mantra verii: Rac (21 iunie - 22 iulie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Grijă și conectare cu sinele și cu cei dragi". În această perioadă, te inspiri din momentele petrecute acasă și în compania familiei și a prietenilor apropiați. Îngrijirea personală și grijă față de ceilalți îți aduc vindecare și îți oferă puterea de a te simți în siguranță și protejată. Îți găsești puterea în intuiția ta și în legăturile emoționale profunde pe care le ai cu cei dragi.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Mantra verii: Leu (23 iulie - 22 august)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Autenticitatea și exprimarea liberă îmi aduc inspirație și vindecare". În această perioadă, te inspiri din puterea și pasiunea interioară. Ești gata să-ți arăți adevărata identitate și să te exprimi într-un mod unic și creativ. Această autenticitate îți aduce vindecare și îți oferă puterea de a-ți asuma cu încredere rolul pe care îl joci în această viață.

Mantra verii: Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Mantra ta pentru lunile de vară este: "Ordinea și disciplina mă ajută să rămân pe drumul meu, iar libertatea mi-o găsesc în creație". În această perioadă, te inspiri din organizare și disciplină. Prin ordine și disciplină, îți găsești puterea de a-ți atinge obiectivele și de a-ți manifesta potențialul în cel mai eficient mod posibil. Pentru că în tot ceea ce calculezi și ordonezi reușești să îți găsești echilibrul si sa reduci stresul și riscurile. Așa te vei simți în siguranță. Citește continuarea în pagina 2 >>

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri