2 Iunie 2023 publicat în Horoscop 37 share-uri

Vara 2023 poartă o încărcătură astrală aparte, ca și când primim energii din două tabere majore, ca atunci când ceva se încheie și ceva nou urmează să înceapă. Este o trecere, poate chiar o transformare, iar noi suntem încercați privind abilitățile noastre de a ne adapta rapid la situații noi și a ne menține pe valurile vieții. Printre noi toți, sunt câteva zodii binecuvântate în vara 2023, care vor trece mai ușor prin greutățile vieții și care vor primi daruri astrale.

Zodii BINECUVÂNTATE în VARA 2023 – Berbec

Nativii Berbec au avut câțiva ani foarte bulversanti, iar ultimele luni de zile au venit, probabil, cu mult stres legat în special de locul de muncă.

Însă toate aceste evenimente nu doar au condus la suprasolicitare, ci au apăsat niște butoane, le-au activat Berbecilor unele răni, poate chiar frustrări, i-au făcut să se întrebe dacă ei nu cumva mai au de lucrat în unele aspecte ale vieții lor unde creadeau că sunt bine, credeau că excelează.

Practic această cascadă de evenimente din ultima perioadă de timp a dat la o parte aparențele interioare ale Berbecilor și i-a făcut pe aceștia să conștientizeze realitate, unde se află de fapt, cine sunt, ce ar putea face.

Vara lui 2023 vine pentru nativii Berbec cu claritate pentru toate întrebările lor interioare care acum îi macină profund. Este o perioadă revelatoare, plină de lumină și speranță, de soluții și idei minunate de care Berbecii se bucură și reușesc astfel să își recapete echilibrul după care tânjeau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: zodii binecuvântate în ianuarie 2023! Primesc protecție divină și noroc în toate Horoscop: Cele 3 Zodii binecuvântate în Februarie 2023 Au tras lozul câștigător al norocului în Decembrie 2022: 3 zodii care sunt cu adevărat binecuvântate de univers în ultima lună a anului

Berbecii înțeleg acum că este timpul să schimbe ritmul, chiar dacă va fi puțin incomod, însă cu siguranță va fi palpitant. Învață să fie mult mai atent la mesajele transmise de ceilalți, învață să nu mai repete anumite greșeli, ci să culeagă lecții, iar la finalul acestei veri se vor simți mai puternici și mai curați în sinele lor, mai aproape de nevoile lor actuale, mai împăcați cu sinele lor și mai iubiți de ceilalți.

Foto: Design Musketeer/ shutterstock.com

Zodii BINECUVÂNTATE în VARA 2023 – Capricorn

Vara lui 2023 aduce energii noi și fascinante pentru nativii Capricorn, care simt că renasc în această perioadă și vor reuși să se descopere în adevăratul sens al cuvântului.

Sunt unii care caută o viață să înțeleagă sensul lor în această existență, iar majoritatea Capricornilor vor reuși să primească lumina astrală care să îi ajute să afle cine sunt ei ca indivizi, care sunt adevăratele lor nevoi, oricât de ciudate ar părea acestea, dar totodată vor avea o bună claritate privind perspectivele de viitor.

Horoscop: zodii care își găsesc târziu adevărata vocație în viață Horoscop: zodii care gândesc ca un învingător și atrag succesul prin atitudinea lor pozitivă Horoscop: zodii care acceptă relațiile deschise. Oare se tem să iubească?

Și Capricornii simt schimbările energiilor astrale din acest an și încearcă să se adapteze. Dar au ales cel mai bun drum: acela de a se cunoaște întâi pe ei, ca apoi să știe ce să facă mai departe.

Iar vara lui 2023 exact despre aceasta este, despre autocunoaștere și redescoperire. Capricornii au șansa să fie mai fericiți sau măcar să știe unde să caute fericirea, au șansa să trăiască experiențe extraordinare cu care rezonează profund, pot cunoaște oameni lângă care să simtă că aparțin ca spațiu și energie. Unii Capricorni își pot vindeca răni interioare sau își pot schimba într-o direcție foarte bună stilul de viață.

Putem spune că în vara 2023 Capricornii fac o muncă de cercetare a interiorului lor și vor face descoperiri extraordinare!

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă Horoscop: Top 3 zodii care își pot găsi sufletul pereche în noaptea de Revelion 2023

Zodii BINECUVÂNTATE în VARA 2023 – Pești

Nativii Pești se numără printre zodiile binecuvântate din vara 2023 nu pentru că se redescoperă ori au succes în anumite domenii, ci pentru că pur și simplu reușesc să își regăsească liniștea interioară, echilibrul sufletesc, reușesc să ia o gură de aer în tot maratonul în care s-au trezit prinși, reușesc să se odihnească, să își hrănească sufletul și să-și încarce bateriile.

Iar toate acestea se întâmplă pentru că primesc sprijinul persoanelor dragi, care în această perioadă vor ști să le fie alături Peștilor, să le preia din responsabilități, ba chiar să îi răsfețe și să îi facă să își reamintească cât de bine este să fii iubit.

Horoscop: Top 3 zodii care vor găsi iubirea la finalul acestui an Horoscop: Top 3 zodii optimiste, de a căror influență pozitivă ar trebui să ne lăsăm mai des purtați Horoscop de Lună Plină: Top 4 zodii pe care Luna Plină le influențează cel mai puternic în următoarele 14 zile. Vor trece prin mari schimbări!

Binecuvântarea Peștilor din această perioadă vine prin iubire, prin prietenie, prin căldură interumană, prin toate acele relații frumoase (nu neapărat numeroase) pe care Peștii au reușit să le clădească de-a lungul timpului.

Sursa foto articol: luboffke/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri