30 Mai 2023 publicat în Horoscop 945 share-uri

Vine vara, bine-mi pare, căci e cu iubire mare! Descoperă Marele Horoscop al căsătoriei și al iubirii profunde pentru lunile de vară din acest an. Iată care sunt zodiile cu noroc în dragoste, care își pot întâlni sufletul pereche sau își pun pirostriile în cel mai călduros anotimp. 

Zodii cu noroc în dragoste în această vară: Rac

Dragi nativi Rac, în aceste luni de vară se conturează oportunități remarcabile în sfera voastră amoroasă, primind noroc și energii divine în ceea ce privește legarea destinului vostru cu cel al partenerului. Sunt șanse mari că unii nativi Rac să intre în această vară într-un mariaj fericit și împlinit.

Norocul vostru în dragoste este alimentat de încrederea în propriul potențial și în forța relațiilor bazate pe iubire sinceră, dar și pe timp. Pentru voi o relație veche, de durată, prezintă un potențial uriaș de a se transforma într-o legătură emoțională profundă, bazată pe nenumărate situații în care voi și partenerul de viață v-ați susținut reciproc, v-ați descoperit vulnerabilitățile, dar și puterile, v-ați îmbrățișat diferențele și ați învățat să creșteți și să vă dezvoltați unul lângă celălalt. Ați învățat să visați împreună către aceleași zări, iar în această vară este timpul să faceți un pas și mai departe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Astfel că unii dintre voi se pot căsători, alții se mută împreună, alții hotărăsc să devină o familie mai numeroasă gândindu-se cu hotărâre la copii. Legătura voastră de dragoste devine mai puternică și mai frumoasă ca oricând în această vară. Hrăniți-o cu tot ce are nevoie, lăsați-vă intuiția să vă ghideze și abordați cu tandrețe și calm situațiile dificile.

Dacă sunteți singuri, astrele ne indică șanse foarte mari de a vă întâlni sufletul pereche în aceste luni de vară. Rămâneți deschiși către noile conexiuni cu oamenii, indiferent că este vorba despre legături de prietenie, cunoștințe mai vechi care apar acum din nou în viața voastră, colegi de serviciu sau pur și simplu oameni noi pe care îi întâlniți în locurile unde mergeți. Încercați să ieșiți mai des din casă și chiar să vă luați o vacanță în această vară. Poate vă întâlniți sufletul pereche chiar pe malul mării.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul
Foto: arvitalyaart/ shutterstock.com

Zodii cu noroc în dragoste în această vară: Fecioară

lunile de vară va aduc mult noroc în dragoste, iar viața voastră amoroasă va înflori, căci astrele se aliniază într-un mod aparte pentru voi, dându-vă șansa de a construi fie o legătură puternică și profundă, durabilă cu partenerul vostru, fie de a întâlni marea iubire a vieții voastre.

Așadar, dacă vă aflați deja într-o relație, veți simți o îmbunătățire semnificativă a conexiunii pe care o aveți cu partenerul vostru de viață. Reușiți să comunicați excelent între voi și să găsiți modalități inovatoare de a vă reconecta emoțional. Multe fisuri din relație se pot repara în această perioadă. Ba mai mult decât atât, veți pune noi cărămizi în construcția poveștii voastre de iubire, presărându-vă relația cu tandrețe, pasiune și dorință de aventură.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Pentru nativii singuri, această vară aduce noi oportunități de a întâlni pe cineva special. astrele vă susțin întâlniri romantice și conexiuni emoționale profunde care au foarte mari șanse de a evolua într-o relație serioasă și poate chiar într-o căsătorie fulger.

Indiferent de stadiul relațional în care vă aflați, energiile astrale vă înconjoară cu iubire, cu emoții pozitive, cu posibilitatea de a vă bucura de noi aventuri și vă pun în conexiune cu persoanele de care aveți nevoie. Tocmai de aceea sunt șanse foarte mari să evoluați foarte mult în relațiile amoroase pe care le construiți, iar dacă nu v-ați căsătorit încă, vara acestui an reprezintă pentru voi un moment oportun de a vă pune pirostriile. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri