3 Martie 2023 publicat în Horoscop 129 share-uri

Luna Plină în Fecioară de pe 7 martie 2023 va aduce o energie aparte pentru fiecare zodie în parte și ne va determina să privim cu sinceritate către cele mai sensibile aspecte din viața noastră. Scopul suprem al acestei vibrații pe care Luna Plină în Fecioară o aduce în data de 7 martie este aceea de a ne vindeca și de a ne reechilibra, pregătindu-ne pentru o perioadă cu evenimente astrologice importante. Iată ce influențe va aduce Luna Plină în Fecioară pentru fiecare zodie în parte.

Ce influențe ne oferă Luna Plină în general

În astrologie, Luna Plină simbolizează împlinirea și fructificarea proceselor începute în Luna Nouă. În general, Luna Plină este asociată cu o perioadă de culminare, de maximă energie și de finalizare a unor proiecte sau situații/planuri.

Totodată Luna Plină aduce o creștere a intensității emoțiilor și a sensibilității, ceea ce poate duce la reacții impulsive sau la conflicte. De asemenea, poate fi o perioadă favorabilă pentru a face schimbări și pentru a-ți urmări pasiunile și visurile.

Luna Plină în Fecioară – semnificații astrologice

Luna Plină în Fecioară aduce o energie analitică și de perfecționistă. Fecioara este un semn al muncii asidue, al atenției la detalii și al organizării, iar aceste trăsături se vor simți mai puternic în perioada de Lună Plină.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce Martie 2023 va fi o perioadă marcantă pentru fiecare zodie în parte - timpul metamorfozei Horoscop Decembrie 2022: ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în ultima lună din an 8 decembrie – Ultima lună plină a anului (în Gemeni) este Luna Nopții Lungi: ”Mi-a ajuns, până aici!”. ”Până aici și încă puțin” - TESTUL RĂBDĂRII

Astfel, această perioadă poate fi propice pentru a-ți examina viața și pentru a identifica zonele care necesită mai multă atenție și mai multă perfecționare din partea ta. Poți fi mai motivată să îți organizezi agenda și să îți stabilești prioritățile pentru a te asigura că îți utilizezi eficient timpul și resursele.

De asemenea, Luna Plină în Fecioară poate fi o perioadă bună pentru a lua măsuri de igienă și de sănătate, precum a face un consult medical sau a-ți îmbunătăți regimul alimentar.

Această perioadă poate aduce, de asemenea, o energie de auto-analiză și auto-reflecție, care te poate ajuta să îți clarifici obiectivele și scopurile în viitorul apropiat. Poți fi mai interesată să îți dezvolți abilitățile și talentele, iar energia acestei Luni Pline îți poate oferi susținere în această direcție.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop de Lună Plină: Top 4 zodii pe care Luna Plină le influențează cel mai puternic în următoarele 14 zile. Vor trece prin mari schimbări! Au tras lozul câștigător al norocului în Decembrie 2022: 3 zodii care sunt cu adevărat binecuvântate de univers în ultima lună a anului

Ceea ce aduce special Luna Plină în Fecioară din 7 Martie este sinceritatea, claritatea și ecoul vindecător al energiilor și influențelor generate de acest eveniment astral.

Foto: Amanda Carden/ shutterstock.com

Așadar, ne vom confrunta cu o energie a sincerității, ca și când am sta în față unei oglinzi foarte clare, care ne determina să ne vedem exact așa cum suntem, fără mășți, cu calitățile și vulnerabilitățile noastre. Iar Luna Plină tocmai în acele zone vulnerabile ne determina să lucrăm intens în această perioadă.

Așadar vom face unele schimbări care vor avea puterea să ne reechilibreze, să ne vindece unele răni interioare sau pur și simplu să ne determine să ne îndreptăm către un stil de viață mai sănătos, mai bun pentru noi, mai potrivit nevoilor noastre reale.

20 februarie este ziua Lunii Noi în Pești. Opriți planeta, vreau să O (Mă) vindec! Val de energie pozitivă Horoscopul banilor pentru Noiembrie 2022: 4 zodii atrag abundența și bogăția fără efort, cu noroc divin Horoscop de Ziua Îndrăgostiților 2023: ce planuri are Cupidon de 14 februarie pentru fiecare zodie în parte

Scurt Ghid Astrologic pentru Luna Plină din 7 Martie 2023: cum va fi influențată fiecare zodie în parte

Berbec: Luna Plină poate aduce o creștere a energiei și a entuziasmului, dar și o tendință de a fi mai impulsiv și mai înclinat spre conflicte. Încercă să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii la nervi. Citeste influențele pentru fiecare zodie în pagina următoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri