3 Martie 2023 publicat în Horoscop 129 share-uri

Luna Plină în Fecioară de pe 7 martie 2023 va aduce o energie aparte pentru fiecare zodie în parte și ne va determina să privim cu sinceritate către cele mai sensibile aspecte din viața noastră. Scopul suprem al acestei vibrații pe care Luna Plină în Fecioară o aduce în data de 7 martie este aceea de a ne vindeca și de a ne reechilibra, pregătindu-ne pentru o perioadă cu evenimente astrologice importante. Iată ce influențe va aduce Luna Plină în Fecioară pentru fiecare zodie în parte.

Taur: Această perioadă poate aduce o creștere a senzualității și a creativității, dar și o tendință de a fi mai posesivi sau geloși. Da frâu liber imaginației și învață să ai mai multă încredere în cei din jur.

Gemeni: Vei putea comunica cu ușurință și vei reuși să îți exprimi ideile cu mult mai multă claritate. Nu te lăsa pradă anxietății, chiar dacă vei avea momente când te vei teme sau nu vei avea suficientă încredere în tinee. Mergi mai departe și urmează-ți visurile.

Rac: Această perioadă poate aduce o creștere a sensibilității și a empatiei, dar și o tendință de a fi mai susceptibil la stări de tristețe sau de nostalgie. Sfatul astrologului este să încerci să folosești această energie pentru a-i înțelege mai bine pe cei din jur și mai ales pe cei dragi ție. Când eșți mai empatic și sensibil decât de obicei, poți descoperi nevoi noi la cei din jurul tău și poți înțelege mai bine unele situații neclare până acum pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Leu: Luna Plină îți aduce putere de concentrare, de autoevaluare, pentru tine Luna Plină va purta o energie ce îți conferă introvertie și egocentrism, însă în sensul bun. Vei putea observa mai bine ce te macină, ce te ține în loc și vei ști să lucrezi cu tine pentru a te vindeca și reechilibra.

Foto: kdshutterman/ shutterstock.com

Fecioară: Este timpul să te ocupi mai mult de tine, de imaginea ta, dar și de corpul tău, de sănătate și stare spirituală. Practic, e timpul să pui puțin pe pauză munca și să îți acorzi mai multă atenție decât obișnuiești.

Balanță: Luna Plină îți poate accentua neclaritățile, tocmai de aceea este recomandat să nu te grăbești să iei decizii în perioada aceasta. Încercă să păstrezi armonia și să stai în preajma celor dragi, căci lângă ei vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți vindeca sufletul, pentru a alunga stresul și pentru a crea momente de bucurie adevarata.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Scorpion: Luna Plină îți aduce pasiune, senzualitate și romantism. Profită de aceste influențe astrale și rezolvă problemele relaționale mai vechi.

Săgetător: Luna Plină îți aduce o dorința de nestapânit de a explora, îți sporește curiozitatea și pofta de cunoaștere. Este o perioadă minunată să descoperi locuri și oameni noi sau să înveți, să acumulezi informații.

Capricorn: acumulezi energie creativă și vei reuși să găsești soluții la multe probleme care te frământă. În plus, primeșți noroc astral în ceea ce privește relațiile, așadar poți crea conexiuni valoroase pentru tine pe viitor.

Vărsător: Luna Plină în Fecioară poate aduce o energie de auto-analiză și auto-reflecție în legătură cu munca și cariera. Acestă perioadă poate fi propice pentru a-ți examina abilitățile și talentele și pentru a lua măsuri de perfecționare în ceea ce privește cariera. De asemenea, poți fi mai motivat să îți organizezi agenda și să îți stabileșți prioritățile pentru a-ți îmbunătăți eficiența la locul de muncă. Energia acestei Luni Pline poate fi folosită pentru a-ți clarifica obiectivele profesionale și pentru a lua decizii importante în ceea ce privește profesia.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Pești: Energia acestei Luni Pline poate fi folosită pentru a-ți clarifica obiectivele de sănătate și pentru a lua decizii importante în această direcție. Este o perioadă propice vindecării pentru tine, atât în plan fizic, cât și emoțional și spiritual.

Sursa foto: Arlo Magicman/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri