Acestea sunt cele 3 zodii care vor intra pe poarta norocului în Martie 2023: Vor avea parte de mai multe oportunități financiare, abundență și vor atrage banii ca un magnet

2 Martie 2023 publicat în Horoscop 743 share-uri

Cu mai multe evenimente astrale care se derulează în peisajul astrologic al momentului, martie 2023 este o lună cu adevărat specială care va avea un impact semnificativ asupra tuturor zodiilor. 3 zodii sunt însă cu adevărat câștigătoare la capitolul bani /prosperitate și înfloritoare din perspectiva norocului financiar și a abundenței.

Banii vor veni înspre ele cu ușurință, de multe ori neașteptat, dar și binemeritat, ușa oportunităților se va deschide sub mai multe forme astfel încât își pot îndeplini în perioada următoare multe dintre visurile și dorințele lor.

Zodia Berbec

Berbecul se numără nu doar printre cele mai norocoase zodii ale anului 2023 datorită prezenței lui Jupiter chiar în semnul lor până în mai 2023, dar este totodată și zodia vedetă a lunii martie 2023, steaua norocului părând a străluci puternic pe fruntea lor. Prin urmare, această zodie are parte de mai multe oportunități cosmice și va reuși să manifeste cu mai multă ușurință ca niciodată viața pe care o merită. Astfel, în prima parte a lunii, Berbecul este într-o formă de zile mari, jonglează cu mai multe proiecte deodată, este plin de creativitate, entuziasm, idei și putere de muncă, dar mai ales are flerul afacerilor bine dezvoltat. Încă din primele zile ale lunii, nativul Berbec își stabilește planurile și țelurile financiare, este perfect capabil să ducă la bun sfârșit ceea ce și-a propus și, ceea ce este important, banii par a veni către el imediat, din mai multe surse simultan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Sunt unii nativi Berbec care, entuziasmați de vibrația benefică a lunii martie, vor profita de ea pentru a-și îndeplini unele visuri, precum a-și planifica o vacanță mult visată cu persoana iubită, pentru a-și achiziționa un lucru pe care și-l doreau foarte mult, pentru a închiria sau a cumpăra un spațiu/locuință care să le permită stilul de viață pe care și-l doresc pentru ei și familia lor. Nativii Berbec aflați la început de drum vor avea parte de sprijinul unor mentori care le vor îndruma pașii și îi vor ajuta să își îmbunătățească cunoștințele financiare, în timp ce nativii Berbec maturi vor fi îndrumați către formarea de noi conexiuni sociale, parteneriate sau colaborări care le pot aduce câștiguri imediate chiar începând de la mijlocul lunii. Unii nativi Berbec au parte de o surpriză neașteptată și se vor trezi că avansează în ierarhie la locul de muncă, ceea ce le va aduce și câștiguri suplimentare.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?
Foto: KobchaiMa /Shutterstock

Zodia Leu

Succesul este scris și pe fruntea zodiei Leu în luna martie 2023. Atâta timp cât această zodie își va urma calea, se va angrena în acele proiecte/ colaborări/ activități în care strălucește cu adevărat și are sclipiri de genialitate, va ști să își pună în valoare potențialul și va profita de ușile care se deschid pentru ei, abundența financiară se va revărsa asupra sa. Este nevoie de puțin mai multă răbdare la începutul lunii, când unele lucruri nu par a merge chiar în direcția în care își doresc ei, însă este foarte important să nu renunțe și să muncească în același ritm susținut și profesionist cu care acești nativi sunt obișnuiți.

Nativii Leu sunt creativi în această perioadă, calmi, consistenti și orientați către progres și lucrurile avangardiste, având în plus o intuiție fantastică și o viziune asupra viitorului care îi va face pe cei din jurul lor să îi privească admirativ. Sunt persoane din anturjajul nativilor Leu care îi admira și respectă pe aceștia pentru abilitățile lor și nu vor ezita să îi recompenseze financiar cu prima ocazie. De asemenea, socializarea pare a reprezenta pentru această zodie și un fel de rampă de lansare în domenii de activitate conexe celui în care lucrează. Este foarte probabil ca în ultimele două săptămâni ale lunii martie să primească mai multe oferte de colaborare, ceea ce le va aduce mai mulți bani în buzunar. În consecință, nativii Leu vor investi în confortul lor imediat. Mai mult, sunt nativi Leu care reușesc să se achite în mod onorabil de unele datorii, să respecte termenele promise sau să finalizeze un proiect în timp util, echilibrandu-și astfel finanțele.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Zodia Pești

Luna martie 2023 reprezintă o luna benefică pentru zodia Pești, un moment excelent pentru schimbări, transformări și readaptari pe plan profesional, pentru a evolua (spiritual, financiar, emoțional etc) și a-și îndeplini obiectivele care sunt în asentiment cu esența ființei lor. Zodia Pești simte o nevoie acută în această perioadă de a-și urma chemarea inimii și a investi timp, muncă și efort în lucruri, activități, planuri și hobby-uri care o fac să înflorească. Sunt mulți nativi Pești care în această lună investesc în propria educație, urmează diverse cursuri de perfecționare (de multe ori în domenii diferite de cele în care lucrează) pentru a-și dezvolta bilitățile sau pleacă în diverse călătorii de serviciu sau de afaceri. Trebuie să spunem că drumurile făcute de această zodie în interes profesional sunt încununate de succes și reușită.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Acolo unde au de ținut prelegeri, organizează evenimente, socializează sau trebuie să convingă pe cineva de fezabilitatea ideilor lor, nativii Pești strălucesc și sunt în centrul atenției, iar acolo unde nativii Pești sunt nevoiți să schimbe un job cu un altul, deși procesul de adaptare va fi, poate, un pic mai lung, beneficiile vor fi enorme pe termen îndelungat. Aceștia vor ajunge să facă ceea ce le place, pot pune bazele în această lună unor idei de afaceri excelente sau vor începe să dezvolte un nou proiect, cu șanse mari de creștere rapidă. Sunt unii nativi Pești care vor primi surprize frumoase din partea universului sub forma unor cadouri, moșteniri neașteptate, măriri de salariu sau bonusuri diverse ca semn de apreciere din partea superiorilor săi.

Foto fr și main: Microgen /Shutterstock

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri