17 Februarie 2023 publicat în Horoscop 657 share-uri

Una dintre puternicele tendințe cu care ne confruntăm în viață este cea a acumulării. Vream să acumulăm bani, bogății, prieteni, faimă, experiență în carieră și nu este de mirare că în tot acest maraton ratăm să ne uităm în jur, omitem să luăm pauze atunci când drumul nostru este presărat cu frumuseți de admirat, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte și să simțim mulțumire pentru ceea ce avem. Ne încărcăm prea mult mintea, timpul, viața... Vă propunem să descoperiți la ce trebuie să renunțe fiecare zodie pentru a găși echilibrul și fericirea.

Scurt Horoscop al Deblocarii: la ce trebuie să renunțe fiecare zodie pentru a găși fericirea

Horoscop: la ce trebuie să renunțe zodia Berbec

Zodia ta primește o imensă energie astrală, tocmai de aceea mai mereu ai nevoie să te simți în mișcare, să călătoreșți, să te aventurezi în toate provocările, să acționezi, să cauți să consumi adrenalină și să evoluezi în carieră.

Practic mai mereu ești într-un maraton, cu multă energie de consumat și multe mesaje de transmis. Ceea ce este extraordinar, mai ales dacă nu te abați de la visurile tale.

Însă, uneori, acest dinamism poate deveni toxic pentru tine.

Tocmai de aceea sfatul astrelor pentru tine este să încerci să renunți, măcar din când în când, la spiritul de competiție. Da, este bine să dai tot ce ai mai bun, dar nu te intreci cu nimeni, poate doar cu tine. Intrând în competetitie îi poți răni pe ceilalți și totodată poți uita de scopurile tale sufletești, de nevoia ta de emoție, de pauză, de relaxare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și defecte ale zodiei Berbec Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Horoscop: la ce trebuie să renunțe zodia Taur

Ca și nativ Taur, te bucuri de multe daruri astrale: simț artistic, fire sociabilă, mare putere de muncă, bună capacitate de organizare, planuri mărețe și noroc.

Tendința ta este de a munci pentru a avea atât cât îți doreșți, tocmai de aceea este posibil să te confrunți cu suprasolicitarea.

Sfatul Universului pentru tine este să înveți să renunți să te sacrifici prea mult. Alege ca în fiecare săptămână să te ocupi și de tine, de sufletul tău, de hobby-uri, de ceea ce îți place să faci și simți nu doar că îți aduce împlinire, ci mai ales relaxare.

Foto: Butsaya/ shutterstock.com

Horoscop: la ce trebuie să renunțe zodia Gemeni

Mercur este Guvernatorul tău și îți aduce înțelepciune, dar și capacitatea de a te adapta rapid la nou. Știi să accepți schimbarea în viața ta și am putea spune că tu chiar ai nevoie de diversitate pentru a găsi împlinire.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei

Însă, unoeri, ai tendința să despici firul în patru, să priveșți prea mult în detaliu și să pierzi viziunea de ansamblu.

Sfatul astrelor este să înveți să renunți la tendința de a gândi prea mult, mai ales când ar trebui să lași intuiția să te ghideze.

Horoscop: la ce trebuie să renunțe zodia Rac

Înzestrat cu o mare capacitate de iubire și mai ales de a dărui iubirea, cu romantism și spirit protectiv, sensibilitatea ta poate schimba lumea, drag nativ Rac.

Însă această sensibilitate, așa cum ne arată și simbolistica zodiei, te poate determina să te temi mai mult decât e cazul în fața provocărilor sau să pierzi încrederea în tine, făcând pași înapoi.

Există riscul să renunți la visurile tale din aceste cauze.

Prietenii imaginari la copii – motiv de ingrijorare sau nu? Kaufland anunță programul magazinelor de Paște Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Sfatul astrelor este să înveți să renunți la gândurile negative. Sigur, este normal să evaluezi riscurile, dar încearcă să nu mai exagerezi. Altfel îți tai singur aripile.

Horoscop: la ce trebuie să renunțe zodia Leu

Ca orice zodie de foc, ești înzestrat cu o energie debordantă și dinamism, cu capacitatea de a lua rapid decizii și cu o intensă dorință de implicare.

Totodată, ca un adevărat Leu, ai nevoie de siguranță și îți asumi multe responsabilități, pentru a te asigura că planurile tale de viitor se vor realiza.

Sfatul astrelor este să înveți să renunți la teama pentru viitor. Nu îți mai face atâtea griji, bucură-te pur și simplu de tot ceea ce poți face bun/bine în fiecare moment.

Horoscop: la ce trebuie să renunțe zodia Fecioară

Se știe că ești o persoană perfecționistă, iar cei care au reușit să îți devină prieteni au gustat deja din umorul tău savuros.

Sezamo a livrat 60.000 de comenzi în 2022, din care mai bine de jumătate după lansarea publică Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Ești o fire altruistă, empatică și sensibilă, iar astrele te-au înzestrat cu o extraordinară capacitate de observație, de a vedea în detaliu. Tu ai putea fi acela care găsești acul în carul cu fân, căci ai răbdare și orientare spre detaliu.

Sfatul Universului este să înveți să renunți la dorința ca totul să fie perfect. În realitate, nimic nu este perfect. Iar perfecționismul tău te rănește și te ține pe loc. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri